ניווט נגישות
כתבות אחרונות מאתר 'עניין מרכזי'
עניין מרכזי

סקופ: כל האמת המפורטת על כניעתו המוחלטת טראמפ ועל ההשלכות מרחיקות הלכת חסרות התקדים בחומרתן על ישראל‎

סקופ: כל האמת המפורטת על כניעתו המוחלטת טרמאפ ועל ההשלכות מרחיקות הלכת חסרות התקדים בחומרתן על מדינת ישראל ולא פחות חשוב על עם ישראל ועל כל בית יהודי בארץ ובתפוצות. מאת רמי יצהר Rami Yitzhar ״עניין מרכזי״ האיראנים מפרסמים את תוכנית 14 הסעיפים שטראמפ הסכים להם לטענתם ועל בסיס זה ניתן להשיג הפוגה מוסכמת של… קראו עוד סקופ: כל האמת המפורטת על כניעתו המוחלטת טראמפ ועל ההשלכות מרחיקות הלכת חסרות התקדים בחומרתן על ישראל The post סקופ: כל האמת המפורטת על כניעתו המוחלטת טראמפ ועל ההשלכות מרחיקות הלכת חסרות התקדים בחומרתן על ישראל appeared first on עניין מרכזי.

13:42
תפריט כתבה
עניין מרכזי

דיווח אינטרסנטי: טראמפ אסר על נתניהו לתקוף בכל צורה שהיא באיראן‎

על פי דיווח בלתי מאושר על ידי האמריקנים, שפורסם בארץ מסיבות פוליטיות ביביסטית – טראמפ אסר על ביבי לבצע תקיפות מכל סוג בשטח איראן. תקיפות כאלה, אם יהיו יבוצעו רק בידי הצבא האמריקני. סוכנות רויטרס: צבא ארה״ב יקטין, בהנחיית טראמפ, את היקף הנוכחות הצבאית שלה באירופה. הנשיא הסתכסך עם מנהיגי אירופה בטענה שלא סייעו במלחמה… קראו עוד דיווח אינטרסנטי: טראמפ אסר על נתניהו לתקוף בכל צורה שהיא באיראן The post דיווח אינטרסנטי: טראמפ אסר על נתניהו לתקוף בכל צורה שהיא באיראן appeared first on עניין מרכזי.

11:07
תפריט כתבה
עניין מרכזי

טראמפ השתפן שוב וביטל את המתקפה – איראן מגחכת ולא זזה מעמדתה‎

שלוש שעות לפני ההפצצה: טראמפ עצר את המלחמה ברגע האחרון והדהים אפילו את הגנרלים שלו. בהשתפנות הטראמפיסטית שכבר אופיינית לתזזיות התנהלותו מיוחסת לפחדים שהשתלטו עליו בעיקר מאז שהטהרן מזהירה שייעדיה העיקריים עתה הם השמדת הכוח הכלכלי של טראמפ, סביבתו ומקורביו. וכך זה התנהל בשטח: בזמן שמטוסים, ספינות, מערכות מודיעין ומפקדות אמריקניות השלימו את ההכנות לקראת… קראו עוד טראמפ השתפן שוב וביטל את המתקפה – איראן מגחכת ולא זזה מעמדתה The post טראמפ השתפן שוב וביטל את המתקפה – איראן מגחכת ולא זזה מעמדתה appeared first on עניין מרכזי.

05:27
תפריט כתבה
דיווח על כתבה זו הסתרת כתבות מאתר זה המשך קריאה באתר המקור