רועדים מישראל: בכירי חמאס בצעד חריג
ברקע החיסולים של בכירים בארגון הטרור חמאס ברצועת עזה - הזרוע הצבעית של חמאס מעלה כוננות ונותנת הנחיות מחמירות ללוחמים The post רועדים מישראל: בכירי חמאס בצעד חריג appeared first on חדשות סרוגים.
ברקע החיסולים של בכירים בארגון הטרור חמאס ברצועת עזה - הזרוע הצבעית של חמאס מעלה כוננות ונותנת הנחיות מחמירות ללוחמים The post רועדים מישראל: בכירי חמאס בצעד חריג appeared first on חדשות סרוגים.
אישה שנהגה בירושלים נמצאה מחוסרת הכרה ברכבה לאחר שמשאית מנוף התהפכה עליה. חובשים ופרמדיקים נמצאים בזירת התאונה The post תקרית חריגה בירושלים: בת 70 נפגעה קשה ממשאית מנוף שהתהפכה appeared first on חדשות סרוגים.
נתניהו בהלווית רן גואילי: "הלחימה המופתית שלו עד הכדור האחרון, תיזכר לדורות. גבורתו תעסיק אותנו ללא הרף" The post נתניהו בהלוויית רן גואילי: "גבורתו תעסיק אותנו ללא הרף" appeared first on חדשות סרוגים.
שירה לוי חושפת את הסיפור האישי הקשה שעברה לפני שנה - לידה שקטה בשבוע ה-20 - ומספרת על המסע ללידת בנה עילאי בדיוק בתאריך שסימל את האובדן. "האור יגיע", היא כותבת לנשים שנמצאות בחושך The post השחקנית שירה לוי משתפת בכאב: "לידה שקטה היא לא שקטה בכלל" appeared first on חדשות סרוגים.
נשיא ארה"ב דונלד טראמפ קרא לאיראן לשוב למשא ומתן על הסכם הגרעין ושלח איום נוסף: "הזמן אוזל, זה באמת קריטי. תקיפה הבאה תהיה חמורה הרבה יותר! אל תתנו לזה לקרות שוב" The post טראמפ ממשיך לאיים על איראן: "התקיפה הבאה תהיה גרועה יותר" appeared first on חדשות סרוגים.
נשיא המדינה יצחק הרצוג הספיד את רן גואילי ז"ל בהלווייתו ואמר לבני המשפחה האבלים: "עם שלם כואב איתכם היום ויודע: עלינו לקום מהכאב הנורא הזה, לקום אל הפרק הבא שלנו כעם" The post הרצוג בהספד לרן גואילי: "עלינו לקום אל הפרק הבא" appeared first on חדשות סרוגים.
תזמורת המהפכה חוזרת לצ'פלין: הקרנת "זמנים מודרניים" עם נגינה חיה של הפסקול המקורי, 90 שנה ליצירה – בין מכונות, אנושיות ו"Smile" The post 90 שנה לסרט: תזמורת המהפכה במופע "זמנים מודרניים" appeared first on חדשות סרוגים.
במכבי חיפה הודיעו על השאלתו של השחקן היקר בתולדותיה מתיאס נהואל, שהושאל לקבוצת יגלוניה ביאליסטוק מהליגה הפולנית עד סוף העונה The post כישלון נחרץ: מכבי חיפה נפרדת מהשחקן היקר בתולדותיה appeared first on חדשות סרוגים.
השדרן אייל ברקוביץ' חשף כי הוא לא צפה בהצהרתו של ראש הממשלה נתניהו: "מאז ה-7 באוקטובר אני לא מסוגל לראות אותו" The post אייל ברקוביץ': "מאז אני לא מסוגל לראות אותו" appeared first on חדשות סרוגים.
ביום בו רס"ר רן גואילי ז"ל מובא לקבר ישראל, להקת הילדים "פרחי ירושלים" מוציאה שיר מרגש לזכרו - "רני שב הביתה, כגיבור אחרון". האזינו The post "רני שב הביתה כגיבור אחרון": להקת הילדים בשיר לזכר רן גואילי appeared first on חדשות סרוגים.