הצליח לו: השופטים נכנעו לבקשת נתניהו
השופטים נכנעו לבקשת נתניהו והודיעו כי עדותו ביום שני הקרוב - התבטלה. במקום זאת הם מבקשים שהוא יגיע ביום ראשון The post הצליח לו: השופטים נכנעו לבקשת נתניהו appeared first on חדשות סרוגים.
השופטים נכנעו לבקשת נתניהו והודיעו כי עדותו ביום שני הקרוב - התבטלה. במקום זאת הם מבקשים שהוא יגיע ביום ראשון The post הצליח לו: השופטים נכנעו לבקשת נתניהו appeared first on חדשות סרוגים.
הפרשן הפוליטי עמית סגל התייחס לסערה סביב אמירתו של גדי אייזנקוט וחשף: "נפתלי בנט כעס, אביגדור ליברמן כעס, הכועס המפתיע ביותר הוא עבאס עצמו" The post עמית סגל חשף: "מנסור עבאס זעם על זה כל כך" appeared first on חדשות סרוגים.
נשיא איראן מסעוד פזשכיאן, בדברים חסרי תקדים: "ישראל וארה"ב הן לא הבעיה, אנחנו הבעיה", "אני לא יכול לעשות כלום; אל תקללו אותי" The post נשיא איראן בווידוי דרמטי: "ישראל היא לא הבעיה" appeared first on חדשות סרוגים.
צה"ל חושף: התיק הימי הסודי של ארגון הטרור חיזבאללה – תשתית טרור במסווה אזרחי בהכוונה ישירה של חסן נסראללה The post דובר צה"ל חושף את הסוד הגדול של נסראללה appeared first on חדשות סרוגים.
הכתב הצבאי דורון קדוש התייחס לפרשה הביטחונית החמורה שנחשפה, וטען: "איראן נערכת בכל הכוח לסיבוב הבא - מבצע ״עם כלביא 2" The post דיווח: איראן נערכת לסבב נוסף מול ישראל appeared first on חדשות סרוגים.
כוחות המנהל האזרחי חילצו במהלך הלילה ישראלי הלוקה בנפשו מלב העיר חברון במהלך הלילה (ה׳) התקבל דיווח במנהל האזרחי אודות יהודי שנצפה משוטט במרחב העיר חברון שבחטיבה המרחבית יהודה, תוך סכנה ממשית לחייו. עם קבלת הדיווח, פעלו קציני מנהלת התיאום והקישור חברון, להענקת הגנה מיידית לישראלי, ובמקביל להעברתו לידי כוחות צה״ל. מתחקיר ראשוני עולה כי […] The post סכנה ממשית לחייו: צה"ל חילץ ישראלי מלב חברון appeared first on חדשות סרוגים.
השר לשעבר ראלב מג'אדלה התייחס בראיון עם נוה דרומי לטבח ה-7 באוקטובר והדהים את דרומי כאשר טען שחלק מהדברים שסיפרו על הבטח – לא קרו. בנוסף הוא טען כי דעותיו לא משנות בגלל אירועים שמתרחשים בארץ, כמו טבח ה-7 באוקטובר או מלחמת ששת הימים. דרומי טענה כי מדובר בטבח הגדול ביותר שנעשה ביהודים מאז השואה […] The post לא יאומן: השר לשעבר מכחיש את הזוועות שביצע חמאס appeared first on חדשות סרוגים.
השר עמיחי אליהו התייחס לשאלה מדוע לא תהיה ועדת חקירה ממלכתית בראשות נשיא בג"ץ יצחק עמית, והשיב: "כי הוא מושחת" The post "אנחנו יודעים במי מדובר – יצחק עמית מושחת" appeared first on חדשות סרוגים.
חברת הכנסת טלי גוטליב תוקפת בחריפות את גלי בהרב-מיארה וקוראת למפכ"ל המשטרה לפתוח בחקירה פלילית נגדה בחשד לשיבוש הליכי משפט והגשת תצהיר כוזב לבג"ץ, ללא צורך בפרקליט מלווה The post פרשת הפצ"רית: "היועמ"שית בדרך לחקירה" appeared first on חדשות סרוגים.
השופט בדימוס הרן פיינשטיין תוקף את פסילת פיטורי היועמ"שית, טוען כי ההחלטה מנוגדת לחוק ומסביר מדוע הפרשנות לוועדת שמגר שגויה מיסודה ומטעה את הציבור The post בעקבות הפסיקה הדרמטית: השופט לשעבר במתקפה על בג"ץ appeared first on חדשות סרוגים.