תפריט כתבה
ראש הממשלה חשף בכנס עם העדה הדרוזית כי שוחח עם נשיא סוריה אחמד א-שרע במהלך מעשי הטבח בדרוזים, וטען שהשיחה הביאה להפסקתם. שר הביטחון ישראל כ"ץ הזהיר כי המשטר הסורי נערך לחידוש האלימות The post נתניהו בחשיפה מפתיעה: "הרמתי מיד טלפון לאל ג'ולאני" appeared first on אמס MS.
בכנס בחירות בפני נציגי העדה הדרוזית סיפר ראש הממשלה על שיחה עם נשיא סוריה לאחר התקיפות בדמשק • "אעשה כל מה שצריך כדי להגן עליכם ועל האחים שלנו" הפוסט נתניהו חשף: "התקשרתי לא-שרע, שיחה קצרה וחדה – והטבח נפסק" הופיע לראשונה ב-JDN.
ראש הממשלה סיפר בכנס עם בני העדה על שיחה קצרה ותקיפה עם נשיא סוריה • לדבריו, בעקבותיה נפסק הטבח, אך הבטיח כי ישראל תמשיך לפעול להגנת הדרוזים
נתניהו היה זה שהתקשר לאחמד א-שרע. "השיחה הייתה קצרה וחדה, והטבח נפסק", אמר בכנס עם העדה הדרוזית בירכא, והוסיף: "יש עוד עבודה לעשות, לא יכול לספר הכול"
<p>ראש הממשלה בנימין נתניהו חשף בנאום כי שוחח עם נשיא סוריה אחמד א-שרע במהלך הטבח בדרוזים באזור א-סווידא בשנת 2025.</p><p>"הרמתי טלפון לא-שרע. הייתה שיחה מאוד קצרה, מאוד חדה - והטבח נפסק", אמר נתניהו.</p>