תפריט כתבה
בעדותו במשפט נתניהו אמר היועמ"ש לשעבר אביחי מנדלבליט כי הורה להפסיק את ההאזנה לנתן אשל, "הפעולה הזו הרתיחה אותי". את תרגיל החקירה לניר חפץ הגדיר "פסול ולא נכון", והצהיר: "לא נכון שאישרתי כל תג ותג בחקירה" הפוסט מנדלבליט הודה: היו פעולות חמורות שלא אישרתי בחקירות נתניהו | כל הפרטים הופיע לראשונה ב-JDN.
בחקירת עו"ד חדד הודה אביחי מנדלבליט כי לא אישר כל פעולה בתיקי נתניהו, כי בדיעבד נעשו פעולות שלא אושרו על ידו, וכי אינו יודע אם חתם על כתב האישום המתוקן נגד ראש הממשלה | ציטוטים ותיעודים The post מנדלבליט מודה: לא אישר חקירה נגד נתניהו בתיק 3000 appeared first on אמס MS.
היועמ"ש לשעבר אישר כי לא התיר לבדוק או לחקור את נתניהו בתיק 3000. שאלות על התנהלות המשטרה והיערכותו לעדות עוררו עימותים בין ההגנה לתביעה, והוא הוצא מהאולם פעמיים הפוסט מנדלבליט: "לא זיהיתי בשום שלב חשד נגד נתניהו בתיק הצוללות" הופיע לראשונה ב-JDN.