ניווט נגישות
ישראל היום תפריט כתבה

יוסי אבוקסיס קרא לאוהדי מכבי תל אביב "שרמוטות": "איחלו לי סרטן"‎

ישראל היום
22:02

מאמן בני סכנין נקלע לעימות מילולי עם קומץ מהאוהדים הצהובים, ולא חסך בקללות וביקורת: "הגיע להם יותר, הם צריכים להיות מחונכים" • ולמה שוער סכנין קיבל מאוהד כסף במזומן?

2 כתבות דומות
וואלה!

אבוקסיס מסביר את הקללות לאוהדי מכבי תל אביב: "מגיע להם הרבה יותר"‎

יוסי אבוקסיס תועד הערב (שבת) מקלל את אוהדי מכבי תל אביב אחרי ה-0:0 של בני סכנין וקורא לחלקם "שרמוטות". "על הקללות שהם קיללו אותי במהלך המשחק, אני חושב שמגיע להם הרבה יותר", אמר המאמן במסיבת העיתונאים. "חבל שלא שמעתם את האוהדים שישבו מעלי, בשער 13. קללות לאורך כל המשחק, קללות יותר גרועות מהמילה שאמרתי להם, ועדיין מלמלתי את זה לעצמי. מאמנים יותר גדולים ממני שמתפרצים ככה, ואתם יושבים פה נינוחים ואתם לא שומעים 30 אלף צופים שמקללים קללות קשות, מהדקה הראשונה. "אז יש אמוציות במשחק, לא זרקתי עליהם שום דבר. גם האוהדים של מכבי תל אביב צריכים להיות מחונכים, זה לא שמותר להם הכול. לקלל מהדקה הראשונה קללות ממש קשות, חד משמעית. זה שקהל משלם כרטיס, אז לא מותר לו לקלל קללות כאלה קשות. מותר להם לקלל, אין בעיה, אבל הקללות הקשות שמקללים אותי במהלך המשחק, את זה לא אמרתם. ואם תגידו את הקללות שקיללו אותי, אז כולם יצדיקו אותי על מה שאמרתי להם".

וואלה!
02:03
תפריט כתבה
ynet

יוסי אבוקסיס: "אוהדי מכבי ת"א איחלו לי ולבנותיי לחלות בסרטן"‎

מאמן בני סכנין טען כי ספג קללות לאורך ה-0:0 בבלומפילד והסביר את תגובתו לעבר היציע: "זה שקהל קונה כרטיס לא נותן לו זכות לקלל קללות כאלה קשות - ואתם רוצים שאהיה רגוע?"

ynet
23:05
תפריט כתבה
התפלגות כתבות
דיווח על כתבה זו הסתרת כתבות מאתר זה המשך קריאה באתר המקור