ניווט נגישות
JDN תפריט כתבה

אבו מאזן הודיע על דחיית הבחירות ברש"פ, מוחמד דחלאן בתקפה חריפה נגדו‎

JDN
21:45

צו נשיאותי חדש דוחה את הבחירות למועד חדש ברשות נימקו את המהלך בקשיים לוגיסטיים וביטחוניים, בכיר לשעבר האשים את יו"ר הרשות ב"פשע נגד הדמוקרטיה", הרקע למתיחות: חשש ברמאללה מריצה משותפת של אנשי דחלאן וחמאס הפוסט אבו מאזן הודיע על דחיית הבחירות ברש"פ, מוחמד דחלאן בתקפה חריפה נגדו הופיע לראשונה ב-JDN.

5 כתבות דומות
קול חי

מאשים את ישראל: אבו מאזן דוחה את הבחירות ברש"פ‎

יו"ר הרשות אבו מאזן חתם על צו נשיאותי הדוחה את הבחירות לפרלמנט. ברמאללה מטילים את האחריות על ישראל, אך ברקע עומד החשש של פת"ח מהרשימה המשותפת של מוחמד דחלאן, חמאס והג'יהאד האסלאמי The post מאשים את ישראל: אבו מאזן דוחה את הבחירות ברש"פ appeared first on אמס MS.

קול חי
19:26
תפריט כתבה
ערוץ 7

רשמי: אבו מאזן ביטל את הבחירות ברשות הפלסטינית - ודחה אותן לספטמבר 2027‎

<p>יו"ר הרשות הפלסטינית, אבו מאזן, הוציא היום צו נשיאותי המבטל את הבחירות לפרלמנט הפלסטיני שתוכננו להתקיים ב-28 בנובמבר. </p><p>לפי הצו החדש, מועד ההצבעה נדחה ל-11 בספטמבר 2027.</p>

ערוץ 7
19:01
תפריט כתבה
ישראל היום

באופן רשמי: אבו מאזן דחה את הבחירות הפלסטיניות‎

יו"ר הרשות הפלסטינית חתם על צו נשיאותי הדוחה את הבחירות שהיו אמורות להיערך ב-28 בנובמבר • המועד החדש נקבע לספטמבר 2027 • בהודעתו ציין כי הדחייה התקבלה לאור סבב התייעצויות עם הגורמים הפלסטיניים השונים, והאשים כי ישראל "מציבה מכשולים לקיום הבחירות במועדן"

ישראל היום
15:03
תפריט כתבה
מעריב מעריב
14:56
תפריט כתבה
ynet ynet
14:49
תפריט כתבה
התפלגות כתבות
דיווח על כתבה זו הסתרת כתבות מאתר זה המשך קריאה באתר המקור