ניווט נגישות
וואלה! תפריט כתבה

בלוריאן חושף: "הרגשתי כאבים בחזה, עברתי הליך שהציל את חיי"‎

וואלה!
18:15, עידכון: 18:22

בלם נבחרת ישראל וקנזס סיטי אור בלוריאן עבר הלילה (בין חמישי לשישי) בארצות הברית הליך רפואי בהול שיוביל לכך שהוא לא יוכל לשחק כדורגל בחודשים הקרובים. בלוריאן הרגיש ברע, הובהל לבית חולים, נבדק על ידי צוות רפואי - והוחלט להעבירו להליך הרפואי באופן מיידי. היום פירט מעט בלוריאן על הדרמה שעבר: "בחודש האחרון חשתי 'לא בכושר' ובימים האחרונים זה התלווה עם קצת כאבים בחזה בזמן אימונים. לאחר בדיקות מעמיקות התברר שהייתי צריך לעבור הליך רפואי שהציל לי את החיים. אני בסדר, מתאושש ומחכה לחזור כבר למגרשים ולעשות את הדבר שאני הכי אוהב בעולם. "תודה לשם יתברך על השגחה משמיים ונס גלוי שמצאנו את הבעיה בזמן וטיפלנו בה. תודה לכולם על כל הדאגה והאיחולים החמים שתהיה שנה טובה ומבורכת לכל עם ישראל".

2 כתבות דומות
mako

אור בלוריאן: "עברתי הליך רפואי שהציל את חיי"‎

בלם נבחרת ישראל וספורטינג קנזס סיטי בתגובה ראשונה אחרי הצנתור: "בחודש האחרון חשתי `לא בכושר`. אני מחכה לחזור כבר למגרשים לעשות את הדבר שאני הכי אוהב בעולם. תודה על נס גלוי"

mako
15:29, עידכון: 16:13
תפריט כתבה
ynet

אור בלוריאן עבר צנתור - וייעדר מחלון הנבחרות‎

בלם נבחרת ישראל שעבר בקיץ לקבוצה מה-MLS הובהל השבוע לבית חולים בעיר לאחר שלא חש בטוב - ועדיין שוהה במרכז הרפואי תחת השגחה

ynet
14:27
תפריט כתבה
התפלגות כתבות
דיווח על כתבה זו הסתרת כתבות מאתר זה המשך קריאה באתר המקור