תפריט כתבה
יו"ר ישראל ביתנו, אביגדור ליברמן, הבהיר היום (שני) כי מפלגתו לא תצטרף לממשלת מיעוט. זאת על רקע התוכנית של מנהיג השמאל גדי איזנקוט להשביע ממשלה גם ללא רוב של 61 חברי כנסת, תוך תקווה להרחיבה אחרי ההשבעה. בדבריו, ליברמן הציב קו ברור בנוגע לאפשרות של הקמת ממשלה הנשענת על תמיכה מבחוץ - כולל של המפלגות […] הפוסט ליברמן נגד איזנקוט: "להשביע ממשלה עם 58 מנדטים? לא אהיה בממשלת מיעוט" הופיע לראשונה ב-חרדים10.
<p>יו"ר ישראל ביתנו אביגדור ליברמן מגיב לדברי איזנקוט ומבהיר כי לא יסכים להצטרף לממשלת מיעוט: "לא אהיה בממשלת מיעוט, ממשלת 58 מנדטים - לא מתקבלת על הדעת".</p>
יו"ר ישראל ביתנו שלל אפשרות להקמת ממשלה שתישען על 58 חברי כנסת - והבהיר כי מפלגתו לא תהיה חלק ממנה • בראיון לגלי צה"ל, הצהיר: "מי שינסה להשביע ממשלה עם 58 מנדטים – לא נהיה בה"