תפריט כתבה
עובדים נעצרו: חשד להונאה של כ-5 מיליון ש"ח בחברת החשמל
מספר עובדי חברת החשמל נעצרו בחשד למעורבות בפרשת הונאה בשווי של כ-5 מיליון שקלים. על פי החשד, אחד מהם פעל להפקת טובות הנאה כספייות באמצעות תשלום חובות של אחרים שלא כדין
תפריט כתבה
מספר עובדי חברת החשמל נעצרו בחשד למעורבות בפרשת הונאה בשווי של כ-5 מיליון שקלים. על פי החשד, אחד מהם פעל להפקת טובות הנאה כספייות באמצעות תשלום חובות של אחרים שלא כדין
לפי החשד, תושב מנדא פעל עם עובדים בחברת החשמל לתשלום בלתי חוקי של חובות עבור אחרים ולקבלת טובות הנאה. בית המשפט האריך את מעצרו בארבעה ימים הפוסט חשד להונאת מיליונים בחברת החשמל: מעצרו של החשוד המרכזי הוארך הופיע לראשונה ב-JDN.
המשטרה חוקרת חשד לפרשה בהיקף של כ־5 מיליון שקל, שבמסגרתה פעלו לכאורה עובדים בחברת החשמל להפקת טובות הנאה The post חשד להונאה של כ-5,000,000 שקל בחברת החשמל appeared first on אמס MS.
בחודשים האחרונים החלה חקירה סמויה, במהלכה נחקר חשד להונאה מתוחכמת בחברת החשמל. עם המעבר בסוף השבוע לשלב הגלוי, עצרו חוקרי מפלג ההונאה מספר חשודים במסגרת חקירה בחשד לפרשת הונאה שבה מעורבים, על פי החשד, מספר עובדים בחברת החשמל. על פי החשד, החשוד המרכזי, תושב מנדא, פעל יחד עם עובדים נוספים בחברה להפקת טובות הנאה כספיות […] The post חשד להונאה של כ-5 מיליון ש"ח בחברת החשמל: חשוד מרכזי בפרשה נעצר appeared first on חרדים10.
<p>המשטרה חוקרת חשד להונאה בהיקף של כ-5 מיליון שקלים, שבה מעורבים על פי החשד מספר עובדים בחברת החשמל.</p><p>לפי החקירה, החשוד המרכזי, תושב מנדא, פעל עם עובדים נוספים בחברה להפקת טובות הנאה כספיות באמצעות תשלום חובות חשמל של אחרים שלא כדין. בית המשפט האריך את מעצרו בארבעה ימים נוספים.</p>