תפריט כתבה
חשוד ממזרח ירושלים נעצר לאחר שאיים לרצוח את ח"כ צבי סוכות
בן 25 נעצר לאחר שלפי החשד שלח לח"כ צבי סוכות הודעות מאיימות ותמונות של נשק ותחמושת. בעקבות האיומים הועלתה רמת האיום על חבר הכנסת ותגוברה אבטחתו.
תפריט כתבה
בן 25 נעצר לאחר שלפי החשד שלח לח"כ צבי סוכות הודעות מאיימות ותמונות של נשק ותחמושת. בעקבות האיומים הועלתה רמת האיום על חבר הכנסת ותגוברה אבטחתו.
המשטרה עצרה צעיר בן 25 ממזרח ירושלים ששלח לחשבון הפייסבוק של חבר הכנסת תמונות של כלי נשק ותחמושת בצירוף איומים על חייו. בעקבות האירוע, קצין הכנסת העלה את רמת האיום על סוכות לדרגה 4 הפוסט נעצר תושב מזרח ירושלים שאיים ברצח על ח"כ צבי סוכות הופיע לראשונה ב-JDN.
המשטרה עצרה היום (חמישי) תושב מזרח ירושלים, בן 25, בחשד שאיים לרצוח את יו"ר ועדת החינוך, ח"כ צבי סוכות. על פי החשד, הצעיר שיגר לסוכות הודעות מאיימות באמצעות הפייסבוק, לצד תמונות של כלי נשק ותחמושת. לפי המשטרה, החשוד כתב בין היתר: "יש לי נשק תמיד, אני מטייל בלי בידוק ביטחוני, אני אהרוג אותך כשאני אראה […] The post "יש לי נשק תמיד": ערבי ממזרח ירושלים נעצר לאחר שאיים לרצוח את צבי סוכות appeared first on חרדים10.
המשטרה עצרה אזרח כבן 25 תושב מזרח ירושלים, שאיים ברצח על ח"כ צבי סוכות: "אני מטייל בלי בידוק ביטחוני, אני אהרוג אותך כשאני אראה אותך"