ניווט נגישות
ערוץ 7 תפריט כתבה

ביסמוט בדיון בבג"ץ: "האם בג"ץ הפך להיות הסנגור של חמאס?"‎

ערוץ 7
12:26

בזמן שבג"ץ דן בעתירות נגד חוקי אונר"א, תקפו חברי הכנסת בועז ביסמוט וטלי גוטליב את עצם קיום הדיון. ביסמוט תהה "האם בג"ץ הפך להיות הסנגור של חמאס?", וגוטליב כינתה את בג"ץ "בית דין גבוה למחבלים".

2 כתבות דומות
חרדים10

ביסמוט בבג"ץ: "האם בג"ץ הפך לסנגוריה הציבורית של מסייעי חמאס?"‎

יו"ר ועדת החוץ והביטחון, ח"כ בועז ביסמוט, הגיע היום (שני) לדיון בבג"ץ בעתירה נגד חוק אונר"א שיזם, יחד עם קובי סמרנו, אביו של יונתן סמרנו הי"ד, שנחטף ונרצח בידי מחבל אונר"א. ביסמוט אמר: "אני שואל האם בג"ץ הפך לסנגוריה הציבורית של מסייעי חמאס?" The post ביסמוט בבג"ץ: "האם בג"ץ הפך לסנגוריה הציבורית של מסייעי חמאס?" appeared first on חרדים10.

חרדים10
11:47
תפריט כתבה
ערוץ 7

ביסמוט בבג"ץ: "האם בג"ץ הפך לסנגוריה הציבורית של מסייעי חמאס?"‎

<p>יו"ר ועדת החוץ והביטחון, ח"כ בועז ביסמוט, הגיע לדיון בבג"ץ בעתירה נגד חוק אונר"א שיזם, יחד עם קובי סמרנו, אביו של יונתן סמרנו הי"ד, שנחטף ונרצח בידי מחבל אונר"א. ביסמוט אמר: "אני שואל האם בג"ץ הפך לסנגוריה הציבורית של מסייעי חמאס?".</p>

ערוץ 7
11:34
תפריט כתבה
התפלגות כתבות
דיווח על כתבה זו הסתרת כתבות מאתר זה המשך קריאה באתר המקור