תפריט כתבה
שר הביטחון ישראל כ"ץ קיים היום (חמישי) התייעצות ביטחונית בהשתתפות הרמטכ"ל אייל זמיר, זאת ברקע האפשרות להסלמה מול איראן. בהתייעצות השתתפו גם מנכ"ל משרד הביטחון, אלוף מיל' אמיר ברעם, מפקד חיל האוויר, ראש אגף המבצעים, ראש אגף המודיעין, ראש אגף התכנון ובניין הכוח, מפקד פיקוד העורף ובכירים נוספים. בפתח ההתייעצות העביר כ"ץ מסר תקיף כלפי […] The post השר כ"ץ: 'אם איראן תתקוף את ישראל - היא תספוג מהלומה מוחצת' appeared first on חרדים10.
בישראל עוקבים מקרוב אחר האפשרות להסלמה אזורית ונערכים לתרחישים שונים. שר הביטחון ישראל כ"ץ קיים הערכת מצב עם צמרת מערכת הביטחון, בעוד ראש הממשלה בנימין נתניהו צפוי לכנס דיון מצומצם The post השר כ"ץ מזהיר את איראן מתקיפה: "תספגו מהלומה מוחצת" appeared first on אמס MS.
שר הביטחון קיים התייעצות ביטחונית עם הרמטכ״ל ובכירי מערכת הביטחון, והבהיר כי ישראל נערכת לכל תרחיש אפשרי מול איראן
<p>שר הביטחון ישראל כ"ץ קיים התייעצות ביטחונית עם הרמטכ"ל ובכירי מערכת הביטחון, ואמר כי ישראל "נערכת לכל אפשרות". לדבריו, "אם איראן תתקוף את ישראל - היא תספוג מהלומה מוחצת".</p>