ניווט נגישות
ערוץ 7 תפריט כתבה

סיעת יהדות התורה נעדרת מההצבעה על חוק התקשורת של השר שלמה קרעי‎

ערוץ 7
18:01

<p>סיעת יהדות התורה נעדרת מההצבעה על חוק התקשורת של השר שלמה קרעי. חברי הכנסת של ש"ס משתתפים בהצבעה.</p>

4 כתבות דומות
חרדים10

יגביר את התחרות: הכנסת אישרה את רפורמת התקשורת של השר שלמה קרעי‎

חוק התקשורת של השר שלמה קרעי אושר הערב (חמישי) במליאת הכנסת בקריאה שנייה ושלישית, ברוב של 53 חברי כנסת שתמכו ו-48 התנגדו. סיעת יהדות התורה נעדרה מההצבעה ולא תמכה בה. זמן קצר לאחר אישור החוק, הוגשו עתירות לבג"ץ. השר קרעי אמר במליאה לפני ההצבעה: "הרפורמה מביאה לציבור חירות ומסירה את שלשלאות התעמולה מעל התודעה של […] The post יגביר את התחרות: הכנסת אישרה את רפורמת התקשורת של השר שלמה קרעי appeared first on חרדים10.

חרדים10
21:26
תפריט כתבה
דבר ראשון

רגע לפני הפגרה: מליאת הכנסת מצביעה על חוק התקשורת של השר קרעי‎

ראש הממשלה בנימין נתניהו הוזעק למליאה כדי להצביע | היועצת המשפטית של הכנסת הזהירה כי אם הקואליציה תאשר בהצבעות הסופיות הסתייגויות שלא דנו עליהן - מדובר בפגם בהליך החקיקה | ח"כ שלי טל מירון (יש עתיד): "הפיכה תקשורתית, ואנדרלמוסיה חקיקתית"

דבר ראשון
19:11
תפריט כתבה
ynet ynet
17:54
תפריט כתבה
ynet

אושר חוק התקשורת של קרעי, שהודה לנתניהו: "המשימה שהטלת עליי הושלמה"‎

53 בעד, 48 נגד: נתניהו הפעם לא נעדר מהדיון על החוק שעושה מהפכה בשוק התקשורת, אבל גם לא הצביע. היועמ"שית הזהירה מ"סיכון מוגבר" לתקשורת החופשית, השינויים שהשר קרעי ניסה להכניס ברגע האחרון בוטלו בגלל הערה מיועמ"שית הכנסת. עתירות הוגשו לבג"ץ: "הם רוצים תקשורת של כתבי חצר"

ynet
16:53, עידכון: 21:27
תפריט כתבה
התפלגות כתבות
דיווח על כתבה זו הסתרת כתבות מאתר זה המשך קריאה באתר המקור