תפריט כתבה
ארמון האמיר בדוחא הודיע על פטירתו של אמיר קטר לשעבר, שנחשב לאדריכל המודרניזציה של המדינה. מנהיגים מהאזור ומהעולם, בהם נשיא איחוד האמירויות, ראש ממשלת הודו ונשיא לבנון, פרסמו הודעות תנחומים הפוסט אמיר קטר לשעבר שייח' חמד בן ח'ליפה אל ת'אני הלך לעולמו בגיל 74 הופיע לראשונה ב-JDN.
התקשורת הממלכתית במדינה הודיעה על מותו של המנהיג שהפך את הנסיכות לשחקנית כלכלית בינלאומית | אל-ת'אני ייסד את רשת "אל-ג'זירה", החל את התמיכה בחמאס, ופרש מרצונו מהשלטון כדי להעבירו לבנו
אמיר קטר לשעבר, שייח' חמד בן ח'ליפה אל-ת'אני, אביו של האמיר השולט כיום, מת בגיל 74. חמד בן ח'ליפה אל-ת'אני נחשב לאחת מדמויות המפתח בעליית כוחה של קטר מאמצע שנות ה-90. שנה לאחר שנכנס לתפקיד ב-1995, הוקם ערוץ אל-ג'זירה הקטרי. בזמן כהונתו, קטר גם הצליחה לקבל את אירוח המונדיאל מפיפ"א - ואירחה את הטורניר בשנת […] The post אמיר קטר הקודם, שייח חמד בן ח'ליפה אל-ת'אני, מת בגיל 74 appeared first on חרדים10.
השייח' אל-ת'אני, אביו של אמיר קטאר הנוכחי, הלך לעולמו • האמיר לשעבר הוביל מדיניות ששינתה את המזרח התיכון: מהתקרבות לארה"ב, דרך תמיכה ב"אחים המוסלמים" ועד להענקת מקלט להנהגת חמאס • ב-2013 העביר את השלטון לבנו, ככל הנראה בשל מצבו הרפואי