ניווט נגישות
סרוגים תפריט כתבה

דרמטי: בג"ץ פסל את הבחירות לתפקיד מבקר המדינה ‎

סרוגים
16:29

מכה קשה לקואליציה: לאחר שהוצא צו ביניים המעכב את כניסת מיכאל ראבילו לתפקיד מבקר המדינה - בג"ץ קובע כי יתקיימו בחירות חוזרות

5 כתבות דומות
ישראל היום

פה אחד: בג"ץ הורה לקיים בחירות חוזרות לתפקיד מבקר המדינה‎

שלל העתירות שהוגשו לאחר הפרת עיקרון החשאיות ותיעוד פתקי ההצבעה בסיבוב השני של הבחירה התקבלו • יו"ר הכנסת, אמיר אוחנה, הגיב בזלזול: "הכנסת אמרה את דברה"

ישראל היום
16:42
תפריט כתבה
דבר ראשון

בג"ץ קבע: יש לקיים בחירות חוזרות לתפקיד מבקר המדינה‎

לפיד: העתירה שלנו הצילה את מוסד מבקר המדינה

דבר ראשון
16:38
תפריט כתבה
JDN

בג״ץ בהכרעה דרמטית: ייערכו בחירות חוזרות לתפקיד מבקר המדינה‎

בית המשפט העליון קבע כי נפל פגם מהותי בחשאיות ההצבעה לבחירת מבקר המדינה, ביטל את בחירתו של עו"ד מיכאל ראבילו והורה לכנסת לקיים הליך בחירה חדש בהתאם להוראות החוק הפוסט בג״ץ בהכרעה דרמטית: ייערכו בחירות חוזרות לתפקיד מבקר המדינה הופיע לראשונה ב-JDN.

JDN
16:35
תפריט כתבה
חרדים10

בג"ץ כופה על הכנסת: קיימו בחירות חוזרות לתפקיד מבקר המדינה בהקדם‎

בג"ץ קיבל היום (חמישי) את העתירות נגד בחירתו של עו"ד מיכאל ראבילו לתפקיד מבקר המדינה - והורה לבטל את סבב ההצבעה השני שבו נבחר לתפקיד. רוצה רישיון לכלי ירייה פרטי: איך מגישים את הבקשה? מה צריך לצרף לבקשה? • מקדם בהצבעה התמודדו על התפקיד עו"ד מיכאל ראבילו ושופט העליון בדימוס יוסף אלרון. פסק הדין ניתן […] The post בג"ץ כופה על הכנסת: קיימו בחירות חוזרות לתפקיד מבקר המדינה בהקדם appeared first on חרדים10.

חרדים10
16:28
תפריט כתבה
רוטר.נט רוטר.נט
16:28
תפריט כתבה
התפלגות כתבות
דיווח על כתבה זו הסתרת כתבות מאתר זה המשך קריאה באתר המקור