ניווט נגישות
JDN תפריט כתבה

משרד הבריאות: חשד שמוצרי טחינה עם סלמונלה נגנבו ונמכרים בשווקים‎

JDN
23:17

חשש כבד כי גורמים פליליים גנבו אלפי אריזות של "טחינת הנסיך" שהיו מיועדות להשמדה והפיצו אותן לחנויות • המשרד הגיש תלונה דחופה למשטרה ומפרסם את רשימת המותגים ואת תאריכי התפוגה של המוצרים המסוכנים: "באוכלוסיות רגישות החיידק עלול לגרום למוות, אל תצרכו אותם" הפוסט משרד הבריאות: חשד שמוצרי טחינה עם סלמונלה נגנבו ונמכרים בשווקים הופיע לראשונה ב-JDN.

3 כתבות דומות
ynet ynet
21:54
תפריט כתבה
קול חי

חשד מטריד: טחינה עם סלמונלה נגנבה לפני השמדה‎

משרד הבריאות מזהיר את הציבור שלא לצרוך שורת מוצרי טחינת "הנסיך" ומותגים נוספים, לאחר שעלה חשד כי מוצרים שיועדו להשמדה בעקבות ריקול — נגנבו ועלולים להגיע לצרכנים The post חשד מטריד: טחינה עם סלמונלה נגנבה לפני השמדה appeared first on אמס.

קול חי
21:53
תפריט כתבה
ישראל היום

במשרד הבריאות מזהירים: מוצרי "טחינת הנסיך" עם סלמונלה נגנבו והופצו בחנויות‎

משרד הבריאות הגיש תלונה דחופה למשטרה ומזהיר את הציבור שלא לרכוש או לצרוך את מוצרי החברה עם תאריכי תפוגה שבין יולי לנובמבר 2027 • החשש: המוצרים שהיו מיועדים להשמדה הגיעו למדפים

ישראל היום
21:21
תפריט כתבה
התפלגות כתבות
דיווח על כתבה זו הסתרת כתבות מאתר זה המשך קריאה באתר המקור