ניווט נגישות
ynet תפריט כתבה

זיני משנה את שב"כ: הורה לפרק פינת זיכרון לחללים מ-7/10, סגר את התא הגאה‎

ynet
19:45

בשב"כ אמרו כי דוד זיני מאמין ש"הצגת חלק מהחללים מקטינה את המחדל ומשקפת רק חלק מהאסון". אמש דווח כי הוא החליט לבטל את כל פעילויות חודש הגאווה, והורה למעשה על סגירת התא הגאה בארגון

2 כתבות דומות
חרדים10

דוד זיני הורה לפרק עמדת הנצחה לנופלי שב"כ מ-7 באוקטובר - וזו הסיבה‎

ראש שב"כ דוד זיני הורה לפרק עמדת הנצחה לנופלי השירות מ-7 באוקטובר שהוקמה בכניסה למטה השירות בתל אביב. משרד הכלכלה קבע: זה הסל הזול של ישראל > בואו לגלות מוצרים ומבצעים • מקדם ההוראה של זיני פורסמה היום (רביעי) לראשונה ב'הארץ'. בעיתון נטען כי הנימוק לפירוק העמדה היה ש"לא צריך לראות את המחדל מול העיניים כל […] The post דוד זיני הורה לפרק עמדת הנצחה לנופלי שב"כ מ-7 באוקטובר - וזו הסיבה appeared first on חרדים10.

חרדים10
20:35
תפריט כתבה
ישראל היום

זיני הורה לפרק פינת זיכרון להרוגי השב"כ מ-7 באוקטובר‎

צעד מעורר מחלוקת של ראש השב"כ, שם הסבירו: "היא משקפת רק חלק מהאסון" • ח"כ נעמה לזימי: "לא מפתיע שהאשם בטבח מינה אדם שמוחק אותו"

ישראל היום
20:18
תפריט כתבה
התפלגות כתבות
דיווח על כתבה זו הסתרת כתבות מאתר זה המשך קריאה באתר המקור