תפריט כתבה
הבולשת הפדרלית - FBI סיכלה מתקפת רחפנים על אירוע UFC שנערך שלשום במדשאה הדרומית של הבית הלבן, לרגל יום הולדתו ה-80 של הנשיא דונלד טראמפ. ראש ה-FBI קאש פאטל, שהודיע היום על סיכול המתקפה, ציין כי כמה חשודים נעצרו ברחבי ארצות הברית. לפי הדיווחים, הבולשת עצרה עד כה חמישה חשודים במעורבות במזימה. על פי דיווח […] The post ראש ה-FBI: סיכלנו מתקפת רחפנים על הבית הלבן - ביום הולדתו של הנשיא טראמפ appeared first on חרדים10.
חמישה חשודים נעצרו בכמה מדינות בארה"ב לאחר שה-FBI קיבל מידע על איום אפשרי ארבעה ימים לפני האירוע. בחלק מהדיווחים נטען כי התוכנית כללה רחפנים ממולכדים, צלפים והסתערות על שערי הבית הלבן אך הם טרם אומתו רשמית
ארגון ה-FBI הודיע היום כי סיכל מתקפת רחפנים שיועדה לפגוע בבית הלבן, בזמן חגיגות יום ההולדת לנשיא דונלד טראמפ
חמישה חשודים נעצרו לאחר שלפי הרשויות תכננו מתקפה רב-שלבית במהלך אירוע UFC חגיגי בהשתתפות אלפי בני אדם. על פי החשד, הפיצוצים נועדו ליצור בהלה, להוביל את ההמון לאזור שבו המתינו צלפים, ובהמשך לאפשר ניסיון חדירה למתחם הבית הלבן הפוסט ה-FBI חושף: סיכלנו מתקפת רחפני נפץ וצלפים על הבית הלבן ביום הולדתו של טראמפ הופיע לראשונה ב-JDN.
הבולשת עצרה 5 חשודים שתכננו לפוצץ רחפנים ליד מעון הנשיא שלשום, בזמן אירוע ה-UFC Freedom 250 החגיגי שבו השתתפו 4,300 איש, ואז לגרום לקהל לברוח - היישר לצלפים שיפתחו לעברם באש. בשלב השני היו אמורים להסתער תוקפים על שערי הבית הלבן. אחד החשודים אמר לחוקרים: "רצינו לפגוע במיליארדרים ובפוליטיקאים שמקבלים כספים מהשדולה הפרו-ישראלית איפא"ק"
המתקפה תוכננה להיערך בשיאם של אירועי יום הולדתו של הנשיא טראמפ • המתקפה יועדה לכלול רחפני נפץ, צלפים וקבוצת תקיפה ב"גל שני" • ההערכה כי יותר מ-20 חשודים מעורבים באירוע