תפריט כתבה
שר הביטחון ישראל כ"ץ התייחס לראשונה להסלמה האחרונה והבהיר כי ישראל תמשיך לפעול נגד חיזבאללה בלבנון. במקביל דחה את האיומים האיראניים והזהיר מפני כל ניסיון לקשור בין הזירה הלבנונית לעימות מול ישראל הפוסט שר הביטחון: "דין הדאחייה כדין יישובי הצפון" הופיע לראשונה ב-JDN.
על רקע הודעת איראן על הפסקת השיגורים לישראל לצד איום מפורש כי תקיפות ישראליות בלבנון יובילו לתגובה איראנית, שר הביטחון ישראל כ"ץ מבהיר כי כל פגיעה ביישובי הצפון תיענה בתקיפות בדאחייה The post הפסקת אש? כ"ץ מבהיר: "דין הדאחייה כדין יישובי הצפון" appeared first on אמס.
שר הביטחון שלח מסר חריף ללבנון בעקבות המטחים והבהיר כי כל ירי לעבר הצפון ייענה בתקיפה ברובע השיעי בביירות. כ"ץ הדף גם את האיומים מטהראן: "כל ניסיון איראני לתקוף את ישראל ייענה בעוצמה רבה"