ניווט נגישות
חרדים10 תפריט כתבה

בעת ביקור בדרום לבנון: רחפן נפץ של חיזבאללה פגע ברכבו של אלוף פיקוד הצפון‎

חרדים10
11:52

רחפן נפץ של חיזבאללה מסוג FPV פגע ברכבו של מפקד פיקוד הצפון האלוף רפי מילוא בזמן שביקר בדרום לבנון. הלוואה לעסקים, עמותות ויזמים: צריכים מימון? מי זכאי להגיש בקשה? • מקדם האירוע התרחש לפני מספר שבועות, בעת סיור שערך מילוא עם קצינים מלשכתו, מפקדים ולוחמים בכפר בדרום לבנון. הרחפן פגע ברכב אחרי שהאלוף מילוא וקצינה […] The post בעת ביקור בדרום לבנון: רחפן נפץ של חיזבאללה פגע ברכבו של אלוף פיקוד הצפון appeared first on חרדים10.

5 כתבות דומות
JDN

דיווח: רחפן נפץ של חיזבאללה פגע ברכב שבו נסע קצין בכיר ביותר‎

רחפן נפץ של חיזבאללה הצליח לפגוע ברכב שבו נסע מפקד פיקוד צפון במהלך סיור בדרום לבנון. לא היו נפגעים באירוע, שאירע בעבר ומתפרסם רק כעת הפוסט דיווח: רחפן נפץ של חיזבאללה פגע ברכב שבו נסע קצין בכיר ביותר הופיע לראשונה ב-JDN.

JDN
11:55
תפריט כתבה
קול חי

הותר לפרסום: רחפן נפץ פגע ברכבו של אלוף פיקוד הצפון‎

רחפן נפץ מסוג FPV של חיזבאללה פגע ברכבו של מפקד פיקוד הצפון האלוף רפי מילוא במהלך סיור בדרום לבנון, זמן קצר לאחר שירד ממנו. האירוע מציף מחדש את איום הרחפנים ואת אסטרטגיית "ציד המפקדים" The post הותר לפרסום: רחפן נפץ פגע ברכבו של אלוף פיקוד הצפון appeared first on אמס.

קול חי
11:45
תפריט כתבה
סרוגים

רחפן נפץ של חיזבאללה פגע ישירות ברכבו של אלוף פיקוד הצפון‎

אלוף רפי מילוא ביקר קצינים ולוחמים בגזרה, ויצא מרכבו יחד עם קצינה מלשכתו דקות ספורות לפני הפגיעה הקטלנית. בנס לא היו נפגעים באירוע

סרוגים
11:34
תפריט כתבה
ערוץ 7

רחפן נפץ פגע ברכבו של מפקד פיקוד הצפון, אין נפגעים‎

<p>רחפן נפץ של חיזבאללה פגע ברכבו של מפקד פיקוד הצפון אלוף רפי מילוא בדרום לבנון - זמן קצר לאחר שירד מהרכב. כך הותר לפרסום הבוקר. באירוע לא היו נפגעים.</p>

ערוץ 7
11:34
תפריט כתבה
רוטר.נט רוטר.נט
11:30, עידכון: 11:33
תפריט כתבה
התפלגות כתבות
דיווח על כתבה זו הסתרת כתבות מאתר זה המשך קריאה באתר המקור