ניווט נגישות
ערוץ 7 תפריט כתבה

כתב אישום הוגש נגד המחבל שרצח את יהודה שרמן‎

ערוץ 7
18:33

התביעה הצבאית הגישה כתב אישום נגד המחבל שביצע את הפיגוע בו נרצח יהודה שרמן. לפי האישום, חסון עקב אחרי רכב הריינג'ר וניגח אותו במכוון לעבר מדרון תלול.

3 כתבות דומות
JDN

ניגוח אל התהום: כתב אישום חמור נגד המחבל שרצח את יהודה שרמן הי"ד‎

התביעה הצבאית הגישה כתב אישום נגד דואס חסון שרצח את יהודה שרמן הי"ד בפיגוע ניגוח אכזרי. חסון עקב אחרי רכבם של המתיישבים, ניגח אותם במכוון אל תוך המדרון והביא למותו של שרמן ולפציעת חברו הפוסט ניגוח אל התהום: כתב אישום חמור נגד המחבל שרצח את יהודה שרמן הי"ד הופיע לראשונה ב-JDN.

JDN
20:40
תפריט כתבה
דבר ראשון

כתב אישום בגין גרימת מוות בכוונה נגד המחבל שביצע את הפיגוע שבו נרצח יהודה שרמן‎

על פי כתב האישום, דואס חסון עקב אחרי הרכב שבו היה שרמן וניגח אותו במכוון ובעוצמה בחלק האחורי | כתוצאה מהפגיעה, הרכב עף והתגלגל במורד הצוק. יושבי הרכב נזרקו מתוכו, מה שהוביל למותו של שרמן ולפציעתו של אזרח נוסף

דבר ראשון
20:01
תפריט כתבה
חרדים10

כתב אישום: המחבל המתין ליהודים ורצח את יהודה שרמן הי"ד‎

התביעה הצבאית באזור יהודה ושומרון הגישה היום לבית המשפט הצבאי כתב אישום נגד דואס חסון, בגין רציחתו של יהודה שרמן ז״ל. על פי כתב האישום, ביום 21 במרץ 2026, לאחר שנודע לנאשם כי אזרחים ישראלים נוסעים לכיוון כפר מגוריו, בית אמרין, יצא הנאשם בטנדר שבבעלותו והמתין בסמוך לדרך המובילה לכפר. כשהנאשם הבחין בשלושה ישראלים נוסעים […] The post כתב אישום: המחבל המתין ליהודים ורצח את יהודה שרמן הי"ד appeared first on חרדים10.

חרדים10
19:03
תפריט כתבה
התפלגות כתבות
דיווח על כתבה זו הסתרת כתבות מאתר זה המשך קריאה באתר המקור