ניווט נגישות
סרוגים תפריט כתבה

אחרי 33 שנות טרור: הצעת חוק לביטול הסכמי אוסלו‎

סרוגים
22:09

ועדת השרים לענייני חקיקה תדון מחר בהצעת החוק של ח״כ לימור סון הר מלך (עוצמה יהודית) לביטול הסכמי אוסלו. "מדינת ישראל חייבת להשתחרר מההסכמים הכושלים הללו ולהחזיר לידיה את האחריות המלאה על ביטחון אזרחיה ועל ריבונותה"

2 כתבות דומות
חרדים10

ועדת השרים תדון מחר בהצעת חוק לביטול הסכמי אוסלו‎

ועדת השרים לענייני חקיקה צפויה לדון מחר בהצעת החוק שהגישה ח״כ לימור סון הר מלך מ'עוצמה יהודית' יחד עם חבריה למפלגה, המבקשת לבטל את הסכמי אוסלו, הסכם חברון והסכם ואי. לפי הצעת החוק, ההסכמים שנחתמו בין ישראל לבין אש״ף והרשות הפלסטינית יבוטלו באופן מלא ולא יחייבו עוד את מדינת ישראל או מי מטעמה. בנוסף, מוצע […] The post ועדת השרים תדון מחר בהצעת חוק לביטול הסכמי אוסלו appeared first on חרדים10.

חרדים10
22:31
תפריט כתבה
ערוץ 7

ועדת השרים תדון בהצעה לביטול הסכמי אוסלו‎

<p>ועדת השרים לענייני חקיקה צפויה לדון מחר בהצעת חוק של ח"כ לימור סון הר מלך המבקשת לבטל את הסכמי אוסלו, הסכם חברון והסכם ואי.</p><p>לפי ההצעה, ההסכמים עם אש"ף והרשות הפלסטינית יבוטלו באופן מלא, לצד ביטול החקיקה שנועדה ליישמם.</p>

ערוץ 7
22:09
תפריט כתבה
התפלגות כתבות
דיווח על כתבה זו הסתרת כתבות מאתר זה המשך קריאה באתר המקור