תפריט כתבה
נהגו בפראות, ניסו להימלט מהשוטרים ונעצרו
תיעוד ממבצע 'צמיחה בטוחה' במחוז מרכז: 5 חשודים נעצרו ביערות בן שמן והסביבה, לצד עשרות דו"חות תנועה The post נהגו בפראות, ניסו להימלט מהשוטרים ונעצרו appeared first on אמס.
תפריט כתבה
תיעוד ממבצע 'צמיחה בטוחה' במחוז מרכז: 5 חשודים נעצרו ביערות בן שמן והסביבה, לצד עשרות דו"חות תנועה The post נהגו בפראות, ניסו להימלט מהשוטרים ונעצרו appeared first on אמס.
מלאכי, ששימש כמשנה למנכ"ל וכאיש אמונו של השר סמוטריץ', יחליף את אילן רום, לאחר תקופת הכשרה בתפקיד המשנה שהוקם במיוחד עבורו
שמאלוב ברקוביץ', שכיהנה בעבר כיו"ר מועצת הרשות השנייה ונאלצה לפרוש מתפקידה כמנכ"לית חדשות 13 בעקבות מחאת העיתונאים בערוץ נגדה, תעמוד בראש הגוף שמפקח על שידורי HOT ו-yes. שר התקשורת קרעי בירך על המינוי של "יו"ר המועצה לשידורי הכבלים והלוויין האחרונה במדינת ישראל" ואמר: "משימתה פשוטה - הפחתת רגולציה ופעילות לאור חוק השידורים". שמאלוב ברקוביץ': "רואה חשיבות עליונה בשמירה על הערכים הלאומיים ובטיפוח היצירה הישראלית"
תפקיד חדש ליוליה שמאלוב ברקוביץ', שמינויה לתפקיד מנכ"לית ערוץ 13 בוטל בלחץ העובדים ולאחר שהוגש בג"ץ. השר קרעי המליץ, כחלק מרפורמת התקשורת שהוא מקדם, והממשלה אישרה
לאחר אישור ועדות האיתור והמינויים • בעבר כיהנה ברשת 13 והתפטרה על רקע סערה ציבורית
השרים אישרו את מינוי ישראל מלאכי למנכ"ל משרד האוצר - האדם השלישי בתפקיד מאז השבעת סמוטריץ' לשר • עד כה כיהן מלאכי כמשנה למנכ"ל האוצר ונחשב לאיש הביצוע של סמוטריץ' בקידום כספים קואליציוניים ותקציבים להתנחלויות • דעת המיעוט של ועדת המינויים שהוגשה לשרים קבעה כי כישוריו האישיים של מלאכי לא מצדיקים התעלמות מזיקתו האישית לשר
הממשלה אישרה את הצעתו של שר התקשורת שלמה קרעי, למנות את עו״ד יוליה שמאלוב ברקוביץ' ליו״ר מועצת הכבלים והלוויין
במסגרת מבצע רחב היקף נגד נהיגה פראית, עצרו שוטרי מחוז מרכז ולוחמי מג"ב חמישה חשודים שניסו להימלט. עשרות דו"חות נרשמו וכלי רכב הורדו מהכביש.
הממשלה אישרה היום (ראשון) את מינויו של ישראל מלאכי לתפקיד מנכ"ל משרד האוצר. הגרלה שנתית של יד לאחים הושקה בפעם ה-16 - ואתם? מרוויחים ב ע נ ק! • מקדם מלאכי, בן 49, נבחר לתפקיד על ידי שר האוצר בצלאל סמוטריץ' לאחר שמועמדותו זכתה לאישור ועדת המינויים של נציבות שירות המדינה. דעת מיעוט של חברת […] The post הממשלה אישרה: ישראל מלאכי מונה לתפקיד מנכ"ל משרד האוצר appeared first on חרדים10.
במסגרת מבצע ״צמיחה בטוחה״ שמוביל מפקד מחוז מרכז ניצב אמיר כהן, קיימו שוטרי מחוז מרכז ולוחמי מג״ב מרכז פעילות אכיפה רחבת היקף ביערות בן שמן, יער מקסיקו והסביבה, נגד נהגים המשתוללים בצירי התנועה ובשטחים הפתוחים ומסכנים את הציבור. בפעילות השתתפו כוחות רבים ובהם שוטרי מרחב שפלה מתחנת מודיעין, לוחמי יס״מ, משטרת התנועה הארצית, סיירת האופנועים […] The post יערות בן שמן: חמישה נהגים נהגו בפראות ניסו להימלט מהשוטרים ונעצרו appeared first on חרדים10.
הממשלה אישרה את מינויו של ישראל מלאכי, ששימש כמשנה למנכ"ל, לתפקיד המנכ"ל הקבוע. שר האוצר סמוטריץ' בירך על המינוי ושיבח את מקצועיותו של מלאכי.
המינוי שהביא סמוטריץ' אושר בממשלה לאחר שעבר בוועדת המינויים של נציבות שירות המדינה | יוגש בג"צ משמאל? The post הממשלה אישרה את מינויו של מלאכי למנכ"ל משרד האוצר appeared first on אמס.
ועדת המינויים בנציבות שירות המדינה תיארה את הכישורים המיוחדים של ישראל מלאכי לתפקיד מנכ"ל האוצר. בין הממליצים: יו"ר הנוער העובד והלומד.