ניווט נגישות
וואלה! תפריט כתבה

הפועל תל אביב תוקפת את השופטים ומאמינה: "ריאל מדריד בלחץ"‎

וואלה!
09:49, עידכון: 10:10

הפועל תל אביב פתחה אמש (רביעי) את סדרת פלייאוף היורוליג הראשונה בתולדותיה ברגל שמאל עם הפסד לריאל מדריד 86:82. האדומים ינסו לאזן את הסדרה במשחק השני שייערך מחר (שישי, 21:45) באותו אולם, ולחזור עם יתרון ביתיות לבולגריה. הפועל פתחה את המשחק רע מאוד, למרות שהבלאנקוס איבדו בפתיחה את הסנטר הענק אדי טבארס. האדומים פיגרו בהפרש דו ספרתי כבר ברבע הראשון, וברבע השני ההפרש כבר הגיע ל-18 נקודות. אם זה לא הספיק, אז אלייז'ה בריאנט נפצע בפתיחה, ניסה לחזור ולשחק, אך סבל מכאבים ולא חזר לפרקט במחצית השנייה.

2 כתבות דומות
ynet

בהפועל ירושלים מודים: "אנחנו בתקופה לא טובה"‎

בסיום ההפסד 103:95 להפועל חולון עלה המאמן יונתן אלון ודיבר עם האוהדים שמחו על היכולת: "יש דברים שצריך לתקן". בהנהלה לא מתכוונים לבצע כרגע זעזוע. מנגד, שמח אצל הסגולים שכבר סופרים שלושה ניצחונות רצופים:  "יש אופי מדהים בחדר הלבשה, שמחה באימונים"

ynet
11:08
תפריט כתבה
וואלה!

הפועל תל אביב בעננים: "אנחנו עושים עונה מדהימה"‎

"אנחנו עושים עונה מדהימה. רק עלינו ליגה בקיץ ואנחנו מתפוצצים בעונה הזאת. ניצחנו דרבי, את בית"ר, את באר שבע, את מכבי חיפה. כל השחקנים פה נהנים ונלחמים על כל דקה או מקום בסגל. פשוט כיף להיות בהפועל תל אביב היום", כך סיכם אחד משחקני האדומים את האנרגיות לאחר ה-0:4 על מכבי חיפה בבלומפילד. אליניב ברדה התחיל את המשחק עם שני חלוצים, ושינה תוך כדי כשעמרי אלטמן נכנס וזה התפוצץ. אבל עם כל הכבוד לחלק הטקטי של ברדה במשחק אתמול, מה שניצח את המשחק היה ההכנה וההשפעה שלו לאורך כל העונה: השחקנים שלו פשוט רוצים יותר, רעבים יותר, אגרסיביים יותר, ועושים הכל כדי להיות חלק מהפועל תל אביב — בדיוק ההפך מהיריבה אתמול.

וואלה!
11:01, עידכון: 11:27
תפריט כתבה
התפלגות כתבות
דיווח על כתבה זו הסתרת כתבות מאתר זה המשך קריאה באתר המקור