ניווט נגישות
JDN תפריט כתבה

מבחן למצור: מכלית סינית תחת סנקציות מאתגרת את ארה״ב במצר הורמוז‎

JDN
13:00

מכלית המקושרת לסין ונתונה לסנקציות אמריקאיות ניסתה לעבור במצר הורמוז פעמיים תוך יומיים, במהלך שמעמיד למבחן את יכולת האכיפה של ארה״ב ומעלה חשש לזעזוע בשווקים הגלובליים הפוסט מבחן למצור: מכלית סינית תחת סנקציות מאתגרת את ארה״ב במצר הורמוז הופיע לראשונה ב-JDN.

2 כתבות דומות
וואלה!

מבחן כוח לטראמפ: מכלית סינית תחת סנקציות מאתגרת את המצור במיצר הורמוז‎

המכלית Rich Starry, שהוכנסה לרשימה השחורה של ארה"ב בשל סיוע לטהרן, יצאה מהמיצר לכיוון מפרץ עומאן בניסיון שני תוך יומיים. בעוד השווקים הפיננסיים דרוכים, בסין מזהירים: "עצירת כלי שיט סיני תזעזע את השוק"

וואלה!
15:31, עידכון: 15:34
תפריט כתבה
JDN

15 ספינות מלחמה נפרסו הרחק מחופי איראן; כך מבוצע המצור על מצר הורמוז‎

הצי האמריקני החל אתמול ביישום מצור ימי מקיף על כל הנמלים האיראניים, במטרה לחנוק את הכנסות המשטר מיצוא נפט ולהחזיר את טהרן לשולחן המשא ומתן. טהרן הגיבה באיומים לתקוף נמלים אזוריים. כך נראה המצור בשטח הפוסט 15 ספינות מלחמה נפרסו הרחק מחופי איראן; כך מבוצע המצור על מצר הורמוז הופיע לראשונה ב-JDN.

JDN
13:39
תפריט כתבה
התפלגות כתבות
דיווח על כתבה זו הסתרת כתבות מאתר זה המשך קריאה באתר המקור