ניווט נגישות
ישראל היום תפריט כתבה

מפקד מערך המודיעין של משמרות המהפכה חוסל בטהרן‎

ישראל היום
10:49

סוכנותה ידיעות האיראנית "תסנים" דיווחה על חיסולו של מג'יד ח'אדמי בארגון בתקיפה אווירית על מפקדה • הוא החליף את קודמו בתפקיד שחוסל על ידי ישראל במהלך מבצע עם כלביא

8 כתבות דומות
חרדים10

אחד משלושת הבכירים ביותר: ראש ארגון המודיעין של 'משמרות המהפכה', הגנרל מג'יד ח'אדמי, חוסל בטהרן‎

מג'יד ח'אדמי מונה לתפקידו לאחר שקודמו, מוחמד כאזמי, חוסל במבצע 'עם כלביא' • הוא היה אחד משלושת הבכירים ביותר כיום בארגון וחיסולו מהווה מכה קשה ליכולת המודיעינית והמבצעית של משמרות המהפכה • השר כ"ץ: "מנהיגי איראן חיים בתחושת נרדפות. נמשיך ונצוד אותם אחד אחד" The post אחד משלושת הבכירים ביותר: ראש ארגון המודיעין של 'משמרות המהפכה', הגנרל מג'יד ח'אדמי, חוסל בטהרן appeared first on חרדים10.

חרדים10
11:20
תפריט כתבה
קול חי

'נצוד אותם אחד אחד': חוסל ראש מודיעין משמרות המהפכה‎

במבצע לילי סיכל צה"ל את מג'יד ח'אדמי, מבכירי המשטר האחראים לירי הטילים לעבר ישראל. שר הביטחון בהצהרה לוחמנית מהבור: "מנהיגי איראן חיים בתחושת נרדפות, נמשיך לכתוש את התשתיות הלאומיות" The post 'נצוד אותם אחד אחד': חוסל ראש מודיעין משמרות המהפכה appeared first on אמס.

קול חי
11:19
תפריט כתבה
ynet ynet
11:13
תפריט כתבה
רוטר.נט רוטר.נט
11:06
תפריט כתבה
ערוץ 7

גורם ביטחוני: מכה קשה ליכולת המודיעינית והמבצעית של משמרות המהפכה‎

קודמו של מג'יד ח'אדמי חוסל בעם כלביא ביוני 2025, וח'אדמי מונה לתפקידו רק לאחרונה. גורם ביטחוני אומר "הוא היה אחד משלושת הבכירים ביותר כיום בארגון וחיסולו מהווה מכה קשה ליכולת המודיעינית והמבצעית של משמרות המהפכה"

ערוץ 7
11:05
תפריט כתבה
סרוגים

מכה אנושה לאיראן: מפקד המודיעין של משמרות המהפכה חוסל‎

זעזוע בצמרת משטר האייתולות: משמרות המהפכה פרסמו הודעה רשמית המאשרת כי מג'יד ח'אדמי, ראש ארגון המודיעין של הארגון

סרוגים
10:43
ידיעה מתפרצת
תפריט כתבה
מעריב מעריב
10:39
תפריט כתבה
ynet ynet
10:37
תפריט כתבה
התפלגות כתבות
דיווח על כתבה זו הסתרת כתבות מאתר זה המשך קריאה באתר המקור