תפריט כתבה
קבוצת האקרים איראנית טוענת שפרצה לקופת חולים "כללית" והשיגה מידע על מטופלים
<p>קבוצת ההאקרים האיראנית "חנדלה" טוענת כי גנבה מקבוצת שירותי בריאות כללית אלפי מסמכים רפואיים של לקוחות ומסמכים הקשורים בענייני כוח אדם של הארגון.</p>
תפריט כתבה
<p>קבוצת ההאקרים האיראנית "חנדלה" טוענת כי גנבה מקבוצת שירותי בריאות כללית אלפי מסמכים רפואיים של לקוחות ומסמכים הקשורים בענייני כוח אדם של הארגון.</p>
ההאקרים פרסמו צילומי מסך ומסמכים נוספים המעידים לכאורה על פריצה • "כללית" מסרה בתגובה: "החשד נבדק באופן מיידי ומעמיק. מערכות המידע והשירותים של כללית פועלות כסדרן ובאופן מלא"
קבוצת “חנדלה” פרסמה ברשת מסמכים רפואיים לכאורה וטענה כי חדרה למערכות שירותי בריאות כללית. בקופה בודקים: “בוחנים את אמינות ההודעה באמצעות גורמי סייבר” הפוסט האקרים איראנים טוענים לפריצה לכללית: “השגנו מידע רפואי של אלפי מטופלים” הופיע לראשונה ב-JDN.
קבוצת ההאקרים האיראנית "חנדלה" טוענת כי חדרה למאגרי המידע של כללית והשיגה פרטים של אלפי מטופלים The post האקרים איראנים: "השגנו מידע על אלפי מטופלים" appeared first on אמס.
בהודעה שפורסמה באתר וברשתות החברתיות, דיווחו ההאקרים שהצליחו לפרוץ לקופת החולים הגדולה ביותר בישראל • כללית: "בוחנים את אמינות ההודעה באמצעות גורמי אבטחת מידע וסייבר"
קבוצת ההאקרים האיראנים חנדלה פרסמה לפני זמן קצר בחשבון ה-X שלה כי פרצה לשירותי בריאות כללית, קופת החולים הגדולה בישראל, וצירפה לכאורה מסמכים שגנבה משם. מכללית נמסר בתגובה: "בעקבות הודעה שהופצה על אירוע אבטחת מידע אנו בוחנים אמינות ההודעה באמצעות גורמי אבטחת מידע וסייבר של הקופה"
קבוצת האקרים "חנדלה" טענה כי הצליחה לפרוץ למערכות של אחת מקופות החולים הגדולות בישראל ולהוציא מידע אישי ורגיש של אלפי מטופלים.