תפריט כתבה
שלושה מאסרי עולם למחבל שרצח את דוד רובין ואחיקם עמיחי
בית המשפט הצבאי גזר עונש כבד על עלי דנדיס, שרצח את לוחמי צה"ל ב-2007 וזכה ל"מעצר הגנתי" ברשות הפלסטינית
תפריט כתבה
בית המשפט הצבאי גזר עונש כבד על עלי דנדיס, שרצח את לוחמי צה"ל ב-2007 וזכה ל"מעצר הגנתי" ברשות הפלסטינית
על פי גזר הדין, המחבל נדון לשני מאסרי עולם בגין רצח שני הלוחמים בשנת 2007, ולמאסר עולם נוסף בגין פיגוע ירי שביצע לעבר אוטובוס, בעת שהיה נתון ב"מעצר הגנתי" של הרשות הפלסטינית • בנוסף, הוטל עליו לשלם פיצויים למשפחות הנרצחים דוד רובין ואחיקם עמיחי ז"ל בסך 5.2 מיליון שקלים
עלי דנדיס, אחד מרוצחי הלוחמים דוד רובין ואחיקם עמיחי, נידון לשלושה מאסרי עולם - אחד מהם בגין ירי שביצע בזמן שהיה ב"מעצר הגנתי" ברש"פ. כמו כן, הוא ישלם פיצויים בסך 4.2 מיליון שקל. הפיגוע בצומת חומש ב-2021: מאסר עולם ופיצוי כספי גבוה לאחד מהמחבלים שרצחו את יהודה דימנטמן
בית המשפט הצבאי גזר היום (חמישי) שלושה מאסרי עולם על המחבל עלי דנדיס, שרצח לפני כ-19 שנה את לוחמי צה"ל דוד רובין ואחיקם עמיחי הי"ד. הפיגוע התרחש בשנת 2007 בעת שהשניים טיילו בנחל תלם. בנוסף לעונש המאסר, הורה בית המשפט למחבל לשלם פיצויים למשפחות הנרצחים בסך כולל של 5.2 מיליון שקלים. לאחר הפיגוע בשנת 2007 […] The post 9 שנים אחרי הפיגוע בנחל תלם: 3 מאסרי עולם נגזרו על המחבל שרצח 2 חיילי צה"ל appeared first on חרדים10.
בית הדין הצבאי גזר גם פיצוי של 2.3 מיליון שקלים על המחבל • עו"ד חיים בלייכר: "צעד חשוב בהרמת גובה הפיצויים לנפגעי עבירה בתיקים של מחבלים"
ארבע שנים לאחר הפיגוע סמוך לחומש: בית הדין הצבאי גזר מאסר עולם ופיצוי של כ־2.3 מיליון שקלים. עו”ד חיים בלייכר: “צעד חשוב בהכרה בנפגעי הטרור – מצפים שהמדינה תגבה את הכסף מהמחבלים ומהרשות הפלסטינית” הפוסט מאסר עולם לאחד מרוצחי יהודה דימנטמן הי”ד הופיע לראשונה ב-JDN.
ארבע שנים לאחר הפיגוע בו נרצח יהודה דימנטמן הי"ד סמוך לישוב חומש: בית הדין הצבאי גזר היום (חמישי) מאסר עולם על אחד המחבלים שהשתתפו בפיגוע. בנוסף, המחבל ישלם פיצוי לאלמנתו של יהודה בסך 2.2 מיליון שקלים ו-130,000 פיצוים לחבריו של יהודה שנסעו עימו ברכב. המחבל וחבריו ארבו לרכב בו נסע דימנטמן עם חבריו לישיבת חומש […] The post 4 שנים לאחר הפיגוע: מאסר עולם ותשלום פיצוי 2.3 מיליון על רוצח יהודה דימנטמן הי"ד appeared first on חרדים10.
בית הדין הצבאי גזר מאסר עולם ופיצוי גבוה על אחד המחבלים שרצח את יהודה דימנטמן הי"ד לפני 4 שנים סמוך לחומש The post הפיגוע בחומש: מאסר עולם למחבל ופיצוי של 2.3 מיליון appeared first on אמס.
בית הדין הצבאי גזר מאסר עולם ופיצוי של 2.3 מיליון ₪ על אחד המחבלים שרצח את יהודה דימנטמן הי"ד לפני ארבע שנים סמוך לישוב חומש