תפריט כתבה
בצלאל זיני יישאר שבועיים במעצר
לאחר שהוגש נגדו כתב אישום בעוון הברחת סחורה לעזה וסיוע לאויב בזמן מלחמה - בצלאל זיני, אחיו של ראש השב"כ, יישאר שבועיים נוספים במעצר
תפריט כתבה
לאחר שהוגש נגדו כתב אישום בעוון הברחת סחורה לעזה וסיוע לאויב בזמן מלחמה - בצלאל זיני, אחיו של ראש השב"כ, יישאר שבועיים נוספים במעצר
אחיו של ראש השב״כ מואשם בסיוע לאויב בזמן מלחמה. לפי האישום: הבריח סיגריות לעזה בעבור מאות אלפי שקלים, תוך מודעות לאפשרות שהכסף יסייע לחמאס הפוסט כתב אישום חמור: מעצרו של בצלאל זיני הוארך ב־17 ימים הופיע לראשונה ב-JDN.
לביהמ"ש המחוזי בבאר שבע הוגש כתב האישום נגד אחיו של ראש השב"כ בפרשת ההברחות לעזה • בעת שירת במילואים, היה אחראי זיני על המעטפת הלוגיסטית של "כוח אוריה" המפעיל ציוד הנדסי - ובעל היתרי כניסה של שיירות כלים לתוך הרצועה • לזיני מיוחסים שלושה סבבים של הברחות של כ-14 קרטוני סיגריות - תמורתם קיבל 365 אלף שקלים
פרקליטות המדינה הגישה היום (חמישי) לבית המשפט המחוזי בבאר שבע שני כתבי אישום נוספים בפרשת הברחות הענק לרצועת עזה. הנאשמים החדשים בפרשה הם חיילי מילואים שניצלו את תפקידם המבצעי ואת היתרי הכניסה שבידיהם כדי להחדיר סחורות אסורות לידי חמאס בזמן מלחמה. סחורה אסורה מרכזית שהוברחה לרצועה היא טבק וסיגריות, אשר הכניסה לכיסו של חמאס סכום […] The post סיוע לאויב בזמן מלחמה: כתב אישום הוגש נגד בצלאל זיני בגין הברחת סיגריות לעזה appeared first on חרדים10.
אביו של בצלאל זיני, הרב יוסף זיני, מגיב לאישום נגד בנו, וטוען לקיפוח מערכת המשפט ולחוסר צדק כלפי צדיקים: "אף אחד לא יסכים עוד להאמין לשופט או לעד שאינו כשר על פי התורה"
כתבי אישום חמורים: אנשי מילואים ואזרחים נאשמים בסיוע לאויב לאחר שהבריחו סיגריות במיליונים לחמאס. לפי המתואר באישום, ניצלו את גישתם לרצועה, גרפו הון עתק וסייעו למימון הטרור בזמן מלחמה The post פרשת ההברחות: כתבי אישום נגד בצלאל זיני ושניים נוספים appeared first on אמס.
זיני הואשם, בין היתר, בסיוע לאויב במלחמה - אחרי שהבריח סיגריות לרצועת עזה • הוא חשוד בקבלה של מאות אלפי שקלים, הפרקליטות הבהירה: "הנאשמים פעלו בעבור בצע כסף, למרות הנזק הביטחוני הברור" • כמו כן, התביעה טוענת: "הנאשמים ידעו שהסחורה המוברחת עשויה להגיע לידי גורמי טרור"
פרשת הברחות הסיגריות לעזה: כתב אישום ובקשת מעצר עד סיום הליכים הוגשו נגד בצלאל זיני אחיו של ראש השב"כ, על לסיוע לאויב בזמן מלחמה
הפרקליטות הגישה שני כתבי אישום חמורים בפרשת הברחות סחורה לעזה, שבוצעו ביודעין ועלולים היו לסייע לארגון החמאס במלחמה.