תפריט כתבה
יותר מ-30 חימושים ביום: גל תקיפות נרחב בלבנון
צה"ל תקף אתר תת קרקעי בלבנון לאחר שצבא לבנון לא פירק אותו. 400 מחבלים חוסלו מאז ההסכם. גל תקיפות חריג The post יותר מ-30 חימושים ביום: גל תקיפות נרחב בלבנון appeared first on אמס.
תפריט כתבה
צה"ל תקף אתר תת קרקעי בלבנון לאחר שצבא לבנון לא פירק אותו. 400 מחבלים חוסלו מאז ההסכם. גל תקיפות חריג The post יותר מ-30 חימושים ביום: גל תקיפות נרחב בלבנון appeared first on אמס.
מסוק של חיל האוויר תקף בלילה בדרום לבנון וחיסל מחבל חיזבאללה שעסק בשיקום תשתיות צבאיות. The post חיסול לילי: מסוק תקף מחבל חיזבאללה בדרום לבנון appeared first on חדשות סרוגים.
<p>צה"ל תקף וחיסל בשעות הערב (ראשון) מחבל חיזבאללה במרחב בנת ג'בל שבדרום לבנון.</p><p>המחבל עסק בניסיונות שיקום תשתיות צבאיות של ארגון הטרור.</p>
<p>צה"ל תקף אתר תת-קרקעי ששימש לאחסון אמצעי לחימה של חיזבאללה בלבנון.</p><p>דובר צה"ל מסר כי "האתר התת-קרקעי שצה"ל תקף, הותקף לפני כשבוע, לאחר שצה"ל התריע לצבא לבנון על פעילות הטרור שמתקיימת בו. צבא לבנון ביקר באתר אך תשתית הטרור לא פורקה במלואה ועל כן צה"ל תקף היום את האתר פעם נוספת".</p>
צה"ל חיסל היום מחבל חמאס שחצה את הקו הצהוב, והתקרב לכוחות באופן שהיווה עליהם איום מיידי The post צה"ל חיסל מחבל חמאס שהווה "איום מיידי" appeared first on חדשות סרוגים.
שעות לאחר תקיפה ראשונה, חיל האוויר פעל שוב נגד מטרות של ארגון הטרור השיעי במספר מרחבים ברחבי לבנון. עד כה תקפו מטוסי חיל האוויר באמצעות מעל 30 חימושים במספר אזורים ברחבי לבנון הפוסט 7 מטרות עם מעל 30 חימושים; אלה יעדי התקיפות של חיה”א בלבנון הופיע לראשונה ב-JDN.
גל התקיפות של חיל האוויר על ארגון הטרור: בפעם השנייה היום צה"ל תוקף תשתיות של ארגון הטרור חיזבאללה במספר מרחבים בלבנון The post בפעם השנייה היום: צה"ל תוקף מטרות חיזבאללה appeared first on חדשות סרוגים.
בפעם השנייה היום: צה"ל תוקף תשתיות של חיזבאללה במספר מרחבים בלבנון
<p>צה"ל תקף לפני זמן קצר פירים ששימשו לאחסון אמצעי לחימה במספר אתרים צבאיים של ארגון הטרור חיזבאללה בדרום לבנון.</p><p>"במהלך החודשים האחרונים, זוהתה פעילות של ארגון הטרור חיזבאללה באתרים אלו", נמסר בהודעת דובר צה"ל, "הפעילות באתרים שהותקפו מהווה הפרה של ההבנות בין ישראל ללבנון. צה"ל ימשיך לפעול על מנת להסיר כל איום על מדינת ישראל" </p>
<p>דובר צה"ל עדכן כי צה"ל תוקף תשתיות של ארגון חיזבאללה בדרום לבנון.</p>