ניווט נגישות
ynet תפריט כתבה

נשיא העליון עונה לסמוטריץ': "נחצה קו אדום - לא יסיטו אותי מדרכי"‎

ynet
18:32

השופט עמית התייחס לאיום מצד שר האוצר ובאיגרת ששלח לעובדי מערכת המשפט כתב כי האמירות הקשות אומנם כוונו אליו, אך משמעותן רחבה בהרבה. "אמירות מסוג זה לא יחלישו אותנו", ציין. סמוטריץ' תקף שוב: "חציית קו אדום זה מה שיצחק עמית עשה כשחטף את תפקיד נשיא העליון"

8 כתבות דומות
ישראל היום

נשיא העליון עמית מגיב לסמוטריץ': "דברי בלע, כוונו לכל אחד ואחד מהשופטים"‎

שר האוצר תקף אתמול את נשיא העליון וטען כי הוא "מגלומן אלים שדורס את הדמוקרטיה - התוצאה תהיה שנדרוס אותו" • באגרת לשופטים כתב עמית: "אמירות מסוג זה לא יחלישו אותנו"

ישראל היום
20:53
ידיעה מתפרצת
תפריט כתבה
חרדים10

יצחק עמית מסרב להבין את הכאב שמצייג סמוטריץ': "דברי הבלע חצו קו אדום בעיניי"‎

שופט העליון יצחק עמית הגיב הערב (שלישי) על המתקפה החריפה של שר האוצר בצלאל סמוטריץ' נגדו, כאשר הצהיר כי הוא "מגלומן ודורסני" - תוך שהוא מתעלם מהטענות שהעלה השר, המייצגות כאב של יותר מחצי עם. צפרת שלא בעת סכנה? מערך מיקרופונים רגיש יזהה וזה מה ש'תחטוף' • מקודם במכתב ששיגר לעובדי מערכת המשפט, שופטות ושופטים, […] The post יצחק עמית מסרב להבין את הכאב שמצייג סמוטריץ': "דברי הבלע חצו קו אדום בעיניי" appeared first on חרדים10.

חרדים10
18:53
תפריט כתבה
מעריב

יצחק עמית משיב לסמוטריץ': "דברי הבלע חצו קו אדום"‎

"לא תָגּורּו מִפְּנֵי אִיש": יצחק עמית מגיב לדברי האיום של סמוטריץ': "האמירות חצו קו אדום אך הן לא יסיתו אותי. הדברים אמנם כוונו כלפי באופן אישי, אולם משמעותם רחבה בהרבה"

מעריב
18:44
תפריט כתבה
מעריב מעריב
18:35
תפריט כתבה
סרוגים

יצחק עמית מגנה את אמירת סמוטריץ': "דברי בלע"‎

פוליטי על מלא: הנשיא יצחק עמית מגנה את דברי שר האוצר בצלאל סמוטריץ, ותוקף חזרה: "שאמירות אלו חצו קו אדום בעיניי" The post יצחק עמית מגנה את אמירת סמוטריץ': "דברי בלע" appeared first on חדשות סרוגים.

סרוגים
18:33
תפריט כתבה
ערוץ 7

הנשיא עמית נגד סמוטריץ': דברי בלע, נחצה קו אדום‎

<p>נשיא בית המשפט העליון, השופט יצחק עמית, הגיב הערב (שלישי) למתקפה החריפה של שר האוצר והשר במשרד הביטחון בצלאל סמוטריץ', שכוונה כלפיו.</p><p><a href="https://www.inn.co.il/news/686551">לכתבה המלאה</a></p>

ערוץ 7
18:33
תפריט כתבה
ynet ynet
18:31
תפריט כתבה
mako

נשיא העליון עמית עונה לסמוטריץ': "אמירות מסוג זה לא יחלישו אותנו"‎

שר האוצר תקף אתמול את עמית: "מגלומן אלים ודורסני. התוצאה תהיה שנדרוס אותו" • הנשיא עמית הגיב: "אף שאמירות אלו חצו קו אדום בעיניי - הן לא יסיטו אותי מדרכי" • סמוטריץ' השיב: "עמית חטף את תפקיד נשיא ביהמ"ש העליון"

mako
18:31
תפריט כתבה
התפלגות כתבות
דיווח על כתבה זו הסתרת כתבות מאתר זה המשך קריאה באתר המקור