תפריט כתבה
קבוצת האקרים איראנית טוענת שפרצה לטלפון של צחי ברוורמן, ראש הסגל של נתניהו
קבוצת האקרים איראנית טוענת שפרצה לטלפון של צחי ברוורמן, ראש הסגל של נתניהו
תפריט כתבה
קבוצת האקרים איראנית טוענת שפרצה לטלפון של צחי ברוורמן, ראש הסגל של נתניהו
קבוצת ההאקרים האיראנית "חנדלה" החלה כעת להפיץ התכתבויות, רשימת אנשי קשר וחומרים נוספים ממכשיר הטלפון של צחי ברוורמן The post האקרים איראנים התחילו לפרסם חומרים מהטלפון של ברוורמן appeared first on חדשות סרוגים.
<p>קבוצת ההאקרים האיראנית "חנדלה" הפיצה מסמכים, תמונות ורשימות אנשי קשר שלטענתה הוצאו מתוך הטלפון של צחי ברוורמן, ראש הסגל של ראש הממשלה בנימין נתניהו.</p>
קבוצת חנדלה פרסמה הבוקר ב-X כי הצליחה לחדור לסמארטפון של השגריר המיועד של ישראל בבריטניה וראש הסגל של רה"מ • "ביביגייט החל, שומר הסף נפל, עידן הסודות הסתיים", כתבו ב-X • "יש לנו הכול: צ'אטים מוצפנים, עסקאות נסתרות, התמכרויות מוסריות וכלכליות מבישות וניצול לרעה של כוח" • לשכת רה"מ: "נכון לעכשיו לא נמצאה פירצה כלשהי - הנושא נמצא בבדיקה"
ההאקרים שפרסמו התכתבויות של בנט טענו כי חדרו למכשיר הנייד של ראש הסגל של נתניהו - והפיצו ממנו לכאורה תמונות, התכתבויות ורשימת אנשי קשר. "ביבי-גייט: נפילת שומר השער", כינו את הפעולה, בצל הפרשות שמטלטלות את הלשכה. הם הבטיחו לחשוף פרטים על "קטאר-גייט". לשכת רה"מ: לא אותרה פריצה לנייד
קבוצת ההאקרים 'חנדללה' הצהירה שפרצה למכשיר ה-iPhone של ראש הסגל בלשכת ראש הממשלה • ההאקרים מאיימים: יש לנו גישה לצ'אטים מוצפנים, נפיץ חומרים רגישים על נתניהו ומידע על פרשת קטארגייט • האירוע מגיע שבוע בלבד אחרי הפריצה למכשירו של נפתלי בנט The post 'נפיץ חומרים על נתניהו': קבוצת האקרים איראנית טוענת שפרצה לטלפון של צחי ברוורמן appeared first on חרדים10.
קבוצת ההאקרים האיראנית "חנדלה" (Handala), שבשבוע שעבר טענה כי פרצה לטלפון של נפתלי בנט, טוענת הבוקר כי פרצה לטלפון של ראש הסגל של נתניהו, צחי ברוורמן. בציוץ שפרסמה ב-X איימה כי בשעות הקרובות יופצו חומרים וסודות הקשורים לפרשת קטארגייט. בכיר בלשכת נתניהו טוען כי הטלפון אינו נפרץ
קבוצת האקרים איראנית טוענת שפרצה לטלפון של צחי ברוורמן, ראש סגל ראש הממשלה. ההאקרים מאיימים לפרסם פרטים שלטענתם ישפכו אור על פרשת "קטארגייט" הפוסט האקרים איראנים: “פרצנו לטלפון ראש הסגל של נתניהו צחי ברוורמן” הופיע לראשונה ב-JDN.
קבוצת הנדלה, המזוהה עם איראן, טוענת כי פרצה למכשירו הסלולרי של ראש הסגל של ראש הממשלה נתניהו • לפי שעה, הופץ מידע שכולל פרטים אישיים אודות ברוורמן, אך טרם ברור מה מקורו
אחרי שפרצו לטלפון של נפתלי בנט, קבוצת ההאקרים האיראנית "חנדלה" טענו כי פרצו גם לטלפון של ראש הסגל של נתניהו, צחי ברוורמן: "אתם זוכרים את קטארגייט? היום סוף סוף תבינו מה באמת קרה" The post האקרים איראנים טוענים: פרצנו לטלפון של בכיר בלשכת נתניהו appeared first on חדשות סרוגים.