ניווט נגישות
וואלה! תפריט כתבה

סמוטריץ' מאיים על הבנקים: "נכפיל את המס עליכם ל-30%"‎

וואלה!
16:11

שר האוצר איים להכפיל את מס הבנקים אם הם יבטלו את ההטבות שניתנו ללקוחות. "הבנקים לקחו ריביות רצח על האוברדראפט והלוואות והם צריכים להחזיר את הכסף הזה לאזרחי ישראל"

3 כתבות דומות
ישראל היום

סמוטריץ׳ איים על הבנקים - והפיל את הבורסה‎

שר האוצר הודיע השבוע כי יטיל על הבנקים מס רווחי יתר של 15% • כעת מאיים סמוטריץ' שאם יבטלו את מתווה ההקלות הוולנטרי - הוא יכפיל את המס • לדבריו, "הבנקים הרוויחו מהאזרחים ואני נחוש להחזיר להם את הכסף"

ישראל היום
19:00
תפריט כתבה
חרדים10

השר סמוטריץ' מאיים על הבנקים: הטבות לצרכנים יבוטלו? המס יוכפל‎

שר האוצר בצלאל סמוטריץ' התייחס היום (חמישי), בטקס הארכת הקו האדום בראשון לציון - לאיומי הבנקים לבטל הטבות לצרכנים בשל המס שמתכוונת המדינה לגבות מהם. "הודעתי השבוע על כוונתי להשית מס על הבנקים בגובה 15%. לא יתכן שמי שהרוויחו מעליית הריבית על חשבון אזרחי ישראל ולא נתנו כתף במלחמה, ייהנו מעליית הריבית ללא כל התייעלות […] The post השר סמוטריץ' מאיים על הבנקים: הטבות לצרכנים יבוטלו? המס יוכפל appeared first on חרדים10.

חרדים10
15:23
תפריט כתבה
גלובס

סמוטריץ' באיום חדש על הבנקים: אם תבטלו הטבות לצרכנים, המס יוכפל‎

שר האוצר הודיע השבוע כי יטיל על הבנקים מס רווחי יתר של 15% • כעת הוא מאיים: אם הטבות לצרכנים יבוטלו בעקבות המס החדש, אכפיל את המס ל-30% • המפקח על הבנקים דני חחיאשוילי יוצא נגד המהלך: "הטלת מס על הבנקים כפי שמוצע תפעל נגד התחרות"

גלובס
11:18
תפריט כתבה
התפלגות כתבות
דיווח על כתבה זו הסתרת כתבות מאתר זה המשך קריאה באתר המקור