ניווט נגישות
ynet תפריט כתבה

מפתיע: אכילת השוקולד הזה עשויה להאט את תהליך ההזדקנות‎

ynet
11:06

מחקר חדש מצא כי רמות גבוהות של תאוברומין - רכיב טבעי בשוקולד מריר - קשורות לגיל ביולוגי צעיר יותר. פרופ' ציפי שטראוס, מנהלת מרכז הלונג'ביטי בשיבא: "ממצא זה פותח כיווני מחקר חדשים: אם יתברר שהתאוברומין אכן משפיע על מנגנוני ההזדקנות, ייתכן שבעתיד יהיה ניתן לחקור אותו כתוסף תזונה אפשרי"

דיווח על כתבה זו הסתרת כתבות מאתר זה המשך קריאה באתר המקור