ניווט נגישות
JDN תפריט כתבה

“הבנתי שאי אפשר להמשיך להוביל בשר במזוודות,” הרב רסקין עם סיפורה של מהפכת הכשרות בקפריסין‎

JDN
11:32

שכחו מהסנדוויצ'ים במזוודה ומהטונה בקופסאות שימורים. במרחק נגיעה מכאן, האי שפעם היה "שממה רוחנית" הפך לאימפריה קולינרית כשרה עם 21 מסעדות, מלונות פאר, יקבים ומפעלי גבינות. כך הפכה קפריסין לבית השני (והטעים) של הישראלים הפוסט “הבנתי שאי אפשר להמשיך להוביל בשר במזוודות,” הרב רסקין עם סיפורה של מהפכת הכשרות בקפריסין הופיע לראשונה ב-JDN.

דיווח על כתבה זו הסתרת כתבות מאתר זה המשך קריאה באתר המקור