תפריט כתבה
מופתעים? הפרקליטות סגרה את התלונה של פילבר
כתב התביעה המזעזע חשף לכאורה מהלכי חקירה אכזריים ובלתי חוקיים. בפרקליטות דחו את הטענות The post מופתעים? הפרקליטות סגרה את התלונה של פילבר appeared first on אמס.
תפריט כתבה
כתב התביעה המזעזע חשף לכאורה מהלכי חקירה אכזריים ובלתי חוקיים. בפרקליטות דחו את הטענות The post מופתעים? הפרקליטות סגרה את התלונה של פילבר appeared first on אמס.
פילבר טען כי בעת שנקלט כעצור במסגרת חקירת תיק 4000 בוצע בו לטענתו חיפוש פוגעני שלא כדין • בהודעה נמסר: "החקירה לא העלתה כל תשתית לכך שבוצעה עבירה פלילית"
פרקליטות מחוז מרכז הודיעה לבא-כוחו של שלמה פילבר, כי לא נמצאו כל תימוכין לתלונה בה טען שבוצע בו חיפוש שלא כדין בעת שהיה עצור בבית המעצר הדרים לפני כ-7 שנים - ועל כן תיק החקירה נסגר. קושי מוביל אותך להתפרצויות שפוגעות בך וביקרים לך? אנחנו פה לעזור לך • מקודם פילבר טען במהלך עדותו - […] The post מישהו מופתע? הפרקליטות סגרה את תיק החקירה בתביעה שהגיש שלמה פילבר appeared first on חרדים10.
מכה פילבר: הפרקליטות הודיעה היום לעורכי דינו כי לא נמצאו ראיות תומכות לתלונה בה הוא טען כי נעשה חיפוש שלא כדין במעצרו לפני מספר שנים והתיק נסגר The post מכה לפילבר: הפרקליטות סגרה את תיק התביעה שלו appeared first on חדשות סרוגים.