תפריט כתבה
נשיא המדינה התייחס לבקשת החנינה שהגיש לו ראש הממשלה בנימין נתניהו • "אני אשקול אך ורק את טובת המדינה והחברה הישראלית ולנגד עיניי רק מדינת ישראל וטובתה" • לדבריו, "דבר אחד ברור לי - שיח אלים לא משפיע עליי, להיפך"
בפתח ישיבת סיעת הדמוקרטים אמר יאיר גולן על בקשת החנינה של ראש הממשלה: "זו לא בקשה לחנינה. הנשיא חיים הרצוג היה מגלגל את נתניהו מכל המדרגות" The post גולן על החנינה של נתניהו: "זו בקשה לביטול משפט, וזה לא חוקי" appeared first on חדשות סרוגים.
<p>יו"ר הדמוקרטים יאיר גולן תקף בפתח ישיבת סיעתו את ראש הממשלה בנימין נתניהו על בקשתו לחנינה ואמר כי "זו לא בקשה לחנינה, זו בקשה לביטול משפט. וזה לא חוקי. הנשיא חיים הרצוג היה מגלגל את נתניהו מכל המדרגות".</p>
נשיא המדינה יצחק הרצוג התייחס היום לראשונה באופן פומבי לבקשת החנינה שהגיש ראש הממשלה בנימין נתניהו – ואמר כי ההחלטה שתתקבל תהיה מבוססת אך ורק על טובת מדינת ישראל והחברה הישראלית. לדבריו, הליך הבחינה יתנהל “בצורה הנכונה והמדויקת ביותר”, ללא השפעה של לחצים ציבוריים או פוליטיים. הפוסט הרצוג עונה למבקרים על החנינה: “שיח אלים לא ישפיע עליי” הופיע לראשונה ב-JDN.
נשיא המדינה דיבר היום לראשונה באופן ישיר על בקשת החנינה של נתניהו, ואמר: "אשקול אך ורק את טובת המדינה והחברה הישראלית". פרשננו מתי טוכפלד דיווח הבוקר - גם הלחץ של טראמפ משפיע על השיקולים
הנשיא: "סוגייה שמטלטלת הרבה מאוד אנשים במדינה, היא תטופל בצורה הנכונה. אשקול רק את טובת המדינה והחברה" The post הרצוג על בקשת החנינה: "שיח אלים לא משפיע" appeared first on אמס.
יממה אחרי שביקש נתניהו מנשיא המדינה לחון אותו, הרצוג התייחס: "ברור לי שזו סוגיה שמעוררת ויכוח במדינה - היא תטופל בצורה הנכונה והמדויקת" • הנשיא הזמין את הציבור לבית הנשיא להביע את דעתו, והבהיר: "דבר אחד ברור - שיח אלים לא משפיע עלי" • אתמול הבהירו בבית הנשיא כי תהליך בחינת הבקשה ייקח שבועות
נשיא המדינה התייחס לראשונה בפומבי לפניית ראש הממשלה בבקשת חנינה - והבהיר: "ברור לי שהיא מטלטלת הרבה מאוד אנשים בארץ, בציבורים השונים והיא מעוררת ויכוח, אך לנגד עיניי רק מדינת ישראל וטובתה" • "מזמין את הציבור הישראלי לאתר בית הנשיא, בית העם, להביע את דעתו ולהתייחס" The post חנינה לנתניהו? הנשיא הרצוג: 'שיח אלים לא משפיע עליי, אשקול אך ורק את טובת המדינה' appeared first on חרדים10.
הנשיא התייחס לראשונה בעצמו לבקשת החנינה של ראש הממשלה, והתחייב לשקול אותה לעומק כאשר טובת המדינה עומדת לנגד עיניו The post בקולו: הנשיא הרצוג מתייחס לראשונה לבקשת החנינה של נתניהו appeared first on חדשות סרוגים.
<p>נשיא המדינה יצחק הרצוג התייחס לבקשת החנינה של ראש הממשלה בנימין נתניהו.</p><p>"ברור לי שזו סוגייה שמטלטלת הרבה מאוד אנשים בארץ והיא מעוררת ויכוח", אמר הנשיא הרצוג באירוע השקת הספר "50 שנה לאתר החרמון" - ודבריו צוטטו בחדשות 13.</p><p>הנשיא הוסיף: "הבהרתי ואמרתי שהיא תטופל בצורה הנכונה והמדויקת ביותר. אשקול אך ורק את טובת המדינה והחברה הישראלית". </p>