ניווט נגישות
ynet תפריט כתבה

הסיכון לסרטן המעי הגס אצל צעירים מזנק בגלל המזון הזה‎

ynet
08:03

מחקר גדול מצא שאכילת מזון אולטרה-מעובד מעלה את הסיכון לפתח פוליפים במעי שיכולים להפוך לסרטן. פרופ' רויטל קריב, הגסטרואנטרולוגית הראשית של מכבי, מסבירה שהמחקר מחזק את ההבנה שתזונה ואורח חיים משפיעים משמעותית על הבריאות, וקוראת לציבור לשים לב למה שנכנס לצלחת כבר בגיל צעיר: "במקום לדחוף את גיל הקולונוסקופיות יותר ויותר למטה, אולי כדאי לטפל בבעיה מהבסיס"

דיווח על כתבה זו הסתרת כתבות מאתר זה המשך קריאה באתר המקור