ניווט נגישות
ynet תפריט כתבה

חובבי גבינות? ייתכן שאתם מגנים על המוח שלכם מדמנציה‎

ynet
08:34

על פי מחקר יפני, משתתפים שאכלו גבינה לפחות פעם בשבוע היו בסיכון נמוך ב-24% לפתח דמנציה בתוך שלוש שנים – כעשרה מקרים פחות על כל אלף איש. גם אכילה מתונה עשתה הבדל. ד"ר נירית לב, מנהלת המחלקה הנוירולוגית במרכז הרפואי מאיר: "ייתכן שגבינות מספקות למוח ולגוף חומרים תזונתיים חיוניים. אך ראוי לציין כי מדובר במחקר תצפיתי בלבד, ולכן לא ניתן לקבוע על פיו סיבתיות"

דיווח על כתבה זו הסתרת כתבות מאתר זה המשך קריאה באתר המקור